Viņi ap sevi būvē sienas…… speciālisti nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kas patiesībā ir vislielākie vientuļnieki, bet viens no viņiem ir absolūts “līderis”

Skorpions

Foto – Unsplash

Savas aizdomīgās un neuzticīgās dabas dēļ Skorpioni veicina savu vientulību. Viņi šīs sajūtas nodod citiem, iedomājoties, ka visi citi rīkojas tāpat. Viņi ap sevi būvē sienas, kurām ir grūti izlauzties cauri.

Lasi vēl: Šīm Zvaigžņu zīmēm maijs noslēgsies ar neizsakāmu laimi personīgajā dzīvē

Skorpioni jūtas vientuļi, jo viņu egoistiskā uzvedība atņem viņiem tos cilvēkus, kuri viņus mīl. Skorpioni var būt vientuļi, jo viņi neuzticas citiem un attālina sevi no šiem cilvēkiem. Ja vien viņi mācētu atslābināties un ļautu sev uzticēties citiem, viņi ieraudzītu, cik daudz cilvēku viņus mīl un apbrīno.

Mežāzis

Foto – Unsplash

Mežāzis ir vientuļākā zīme visā Zvaigžņu sistēmā, jo neprot atvērties. Viņi alkst tuvības un attiecību, bet ir pārāk lepni, lai viegli “padotos”. Cilvēki var gadiem ilgi nezināt, kas īsti ir Mežāzis un kāds viņš ir…  un reizēm viņš vēlas, lai kāds viņu patiešām saprastu. Līdzīgi kā citas zīmes, arī Mežāži ir lielā mērā paši atbildīgi par savu vientulību. Viņi savas ambīcijas, mērķus un darbu izvirza augstāk par attiecībām ar citiem cilvēkiem.

Lai gan viņi ir orientēti uz attiecībām, kas dod labumu viņu mērķiem un darbam, privātajām attiecībām viņi nepiešķir tik lielu nozīmi. Zinot, ka Mežāži vienmēr teiks, ka ir “pārāk aizņemti”, draugi, galu galā, pārstāj viņus aicināt uz ballītēm, un pēc kāda laika pārstāj parādīties arī īsziņas un telefona zvani. Skumji…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment