Viņa iegrieza ar nazi veikalā pirktā kūkā… un ieraudzīja TO, kas gandrīz lika viņai izvemties

Kāda sieviete piedzīvoja pamatīgu šoku, kad kūkā atrada “lietotu prezervatīvu”. Viņa to bija nopirkusi Lieldienu svētku galdam vietējā pārtikas veikalā.

Tatjana Petovradži no Krievijas stāsta, ka iegādājusies kūku O’Key veikalā, kas atrodas Tjumeņas pilsētā. Šādas  kūkas tradicionāli tiek ceptas uz pareizticīgo Lieldienām 1. maijā.

PAY-Condom-in-the-Easter-cake

“Kad sākām griezt kūku, atradām tajā kaut kādu gumiju un sākumā domājām, ka tas ir pirksts no gumijas cimda.” Tatjana stāsta. Kad viņa paskatījās tuvāk, tad saprata, ka tas patiesībā ir lietots prezervatīvs, kas bijis izcepts kopā ar kūku.

Tatjana, protams iesniedza sūdzību veikala vadībai. Viņa domā, ka tas izskatās pēc kāda tikko atlaista darbinieka atriebības. Vēl šokējošāks izrādījās fakts, ka šī veikala ceptuvē strādā tikai sievietes.

Veikalu tīkla O’Key pārstāvji gan uzstāj, ka kūkā atrastais objekts ir gumijas cimda pirksts.

Šis atgadījums ir izraisījis asas debates arī sociālajos tīklos. Kāds foruma lietotājs raksta, ka “tas ir vienkārši ārprāts.”

Vēl kāds lietotājs uzskata, ka šis atgadījums tikai pierāda to, ka sievietēm pašām ir jācep kūkas nevis jāpērk tās veikalos.

Tjumeņas apgabals sākotnēji bija pirmā krievu apdzīvotā vieta Sibīrijā, un tas joprojām ir nozīmīgs industriālais un ekonomiskais centrs Krievijas austrumu daļā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īsu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Sperma ar bija?

Leave a Comment