Viņš ar nazi pārgrieza rīkli savai draudzenei, bet pirms tam izdarīja kaut ko neticami stulbu

Rasels un Benedikto iepazinās sociālajos tīklos un aizsāka savas attiecības internetā. Drīz pēc tam Benedikto aizlidoja uz Apvienoto Karalisti, lai Raselu apciemotu. Tomēr vienu vakaru pirms viņas ierašanās Rasels bija veicis savu slepkavniecisko Google meklēšanas sesiju, un dažas stundas pēc tam viņš meiteni ievilināja savā mājā, sacīdams, ka ir sarūpējis dāvanu.

FILE PICTURE - David Russell. A McDonald's worker who Googled "how to kill someone and get away with it" before slitting his American girlfriend's throat has been found guilty of attempted murder. See NTI story NTISLASH. David Russell, 25, built up a relationship with Maricar Benedicto (corr), 19, - from California - on social media over their mutual love of heavy metal music. Miss Benedicto flew to the UK to see Russell on April 1, 2011, but the night before she arrived he searched "best knife to kill someone" on his computer. Just hours after meeting her in his home town of Northampton he took Miss Benedicto to woodland before telling her he had a present. Russell blindfolded her and told her to put her head back and holds her palms out and slit her throat with a breadknife. When she pulled away, Russell throttled her and screamed "Why won't you die? You've ruined my life forever." He then ran away and Miss Benedicto staggered to a nearby house for help. Armed officers dashed to the scene and found Russell, who had taken a suspected drugs overdose, collapsed at his home in Northampton. A serated breadknife covered in blood was also found at the scene.

Kad viņa ieradās, viņš uzlika meitenei acu aizsegu un lika viņai atliekt galvu un izstiept rokas. Tajā brīdī Rasels pārgrieza viņas rīkli ar maizes nazi. Kad viņa atkāpās, Rasels kliedza: “Kāpēc tu nemirsti? Tu uz visiem laikiem esi sabojājusi manu dzīvi.”

Drīz pēc tam ieradās policija un Raselu atrada saļimušu uz grīdas no narkotiku pārdozēšanas. Drīz pēc tam viņu atzina par vainīgu un piesprieda desmit gadu ilgu minimālo cietumsodu.

Varbūt nākamreiz viņam vismaz ienāks prātā ieslēgt Inkognito režīmu, pirms meklēt tādas lietas?

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment