Viņš bija pazudis 30 gadus– un tad pats atrisināja savu pazušanu! Neticams stāsts

Viņš esot neveiksmīgi pakritis, tādā veidā gūstot galvas traumu, kas “viņam atņēma atmiņu un identitāti.” Turpmākos 30 gadus Latulips nodzīvoja Niagāras tuvumā.

Kad viņš pēkšņi atcerējās savu vārdu, sociālais darbinieks to atrada pazudušo cilvēku sarakstā, kā arī blakus pilsētas ziņu izdevum rakstā, kas tika publicēts 2014. gadā un atbilda vīrieša stāstītajam. Latulipa lieta tika nodota Niagāras policijas departamenta pārziņā, un izmeklētāji sāka viņu intervēt.

Pēc tam Latulips iesniedza savu DNS paraugu, lai to varētu salīdzināt ar radinieku paraugiem. DNS paraugs tika nosūtīts uz laboratoriju, un 5. februārī tika apstiprināta DNS atbilstība.

Atbildīgās amatpersonas sazinājās ar vīrieša māti Silviju Vilsoni, kura dzīvo Otavā, un pastāstīja labās ziņas.

Sarunā ar Kanādas televīzijas kanālu CTV viņa pastāstīja, ka ir ļoti saviļņota par dēla atrašanu, bet vēl nav ar viņu runājusi. Gadiem ilgi viņa domāja, ka dēlu kāds ir izmantojis, jo viņam bija attīstības traucējumi, kas negatīvi ietekmēja prāta spējas.

Ziemeļamerikas pazudušo cilvēku reģistrā Edgara Latulipa vārds bija ievietots jau 1986. gada septembrī, kad viņam bija 21 gads. Ierakstā bija minēts, ka viņš devās prom no mājām bez medikamentiem un, iespējams, ar autobusu brauca uz Niagāras ūdenskritumu. Bija norādīts, ka viņam ir mentālās veselības problēmas, kā arī atpalicība (prāta spējas 12 gadnieka līmenī).

Policija un Sentkatarīnas pilsētas (St. Catharines) kopienas pārstāvji dara visu, lai ģimene atkal varētu būt kopā.

 

Avots: cnn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment