Viņš gribēja pārsteigt sievu veicot sev vaksāciju TUR; tas izvērtās šausminoši

 

“Es devos mājās un rūpīgi izlasīju lietošanas instrukciju. Maigi uzklāj uz vietas, uzgaidi 10 minūtes un noslauki ar dvieli, matiem vajadzētu pazust. Būdams vīrietis, es ignorēju brīdinājumu par krēma uzklāšanu tieši uz ģenitālijām.”

Tieši uz savas ģenitālijas? Ak, tētīt. Nav šaubu, ka viņš kliegs.

“Tātad, es uzklāju šo krēmu visai biezu. Ļoti biezu, pa visurieni. Es uzgaidīju tās 10 minūtes un pārvilku ar dvieli, nekas nenotika. Pie joda, tas nenostrādāja. Es mēģināju atkal, šoreiz izsmērēju visu krēma pudeli un uzvilku savas bokserenes, lai sieva nenojauš ko es daru; vēlējos to atstāt kā pārsteigumu. Es sēdēju uz dīvāna un skatījos pāris YouTube klipus. Šoreiz nolēmu, ka uzgaidīšu 15 minūtes un tad skatīšos rezultātu.”

Mēģini uzminēt kas notika tālāk.

“Es pamodos pēc 5 stundām. Mans liekais apmatojums ir sastindzis, ļoti sastindzis. Es lēnām pieceļos un jūtu kaut kādus krakšķus, es jūtu, kā mati krīt lejup manās biksēs un gar kājām. Lēnām ejot uz vannas istabu kā pingvīns, ieraugu, ka pēc manis uz grīdas mētājas Nair līdzekļa gabaliņi. Es mierīgi novelku savas bokserenes, un krevele gāja līdz ar tām. Tas nav uz labu. Šis matu noņemšanas līdzeklis ir pielipis pie manas ādas, kā arī to sakaltējis.”

5 stundas? Pirmkārt, kā tavs ķermenis atļāva snaust uz tik ilgu laiku ar to līdzekli, un otrkārt, auč!

giphy-4PbFKZ

“Es ieskrēju aukstā vannā, lai ūdens palīdz tikt vaļā no Nair, lai spētu saudzīgi to noņemt. Ūdens lēnām kļuva sarkans, es sapratu, ka dēļ asinīm. Tas bija brīdis, kad iestājās panika. Pēc tam, kad tiku vaļā no salipušā līdzekļa, sākās briesmīga sajūta. Mani sēklinieki bija uguns liesmās. Es sāku šņukstēt kā maza kuce. Es lēnām veicu savu ceļu ārpus vannas istabas ejot tā, it kā sēdētu uz zirga segliem, meklēdams kaut ko, kas man varētu palīdzēt pret elles liesmām, kuras kvēloja starp manām kājām.”

giphy-1-9YA2hA

Noteikti, ka viņa olas izskatījās pēc kaut kā tamlīdzīga.

Kaut kādā veidā pēc tam, kad viņš jau ir gandrīz sevi nogalinājis, viņam izdevās to visu padarīt vēl sliktāku.

“Mazuļu eļļa. Tam vajadzētu visu atrisināt, man šķiet. Mazuļu eļļu liek uz mazuļiem, lai uzturētu viņu ādu maigu, nav šaubu, ka tas palīdzēs maniem uguns sēkliniekiem.”

“Nē, nē, nē… Es savā mūžā nekad neesmu tik stipri raudājis. Acīmredzot, eļļa uz apdegumiem nav jāliek.”

giphy-2-uqA4iu

“Acīmredzot, eļļa uz apdegumiem nav jāliek.” …Ievērosim klusuma brīdi viņa sēkliniekiem, lūdzu.

“Tagad man ir smags ķīmiskais apdegums starp manām kājām, veidojas tulznas, un pēc pāris stundām man ir jābūt lidmašīnā 16 stundu lidojumam uz svinīgo atvaļinājumu, kurā sekss man vairs nespīd.”

“Kas ir pats sliktākais? Man vēl joprojām bija liekais apmatojums.”

“Īsumā, aizmigu ar matu noņemšanas līdzekli uz saviem sēkliniekiem, tad pārklāju visu ar mazuļu eļļu. Sēklinieki ar tulznām iespārda, diena pirms desmitgades svinībām.”

Komentētāji par šo stāstu izceļ, ka viņam vajadzētu pēc iespējas ātrāk apmeklēt ārstu, tā kā šis produkts ir bāziska viela un var raisīt pastāvīgus bojājumus viņa vīrieša ķermeņa daļām, nemaz nerunājot par viņa godu.

Izskatās, ka vaksācija nav tas sāpīgākais veids, kā tikt vaļā no apmatojuma.

avots: someecards.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera:
    biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien

Leave a Comment