Viņš loterijā laimēja 3 miljonus dolāru un izmantoja to neticami stulbam mērķim!

28xp-music1-superJumbo

Taču taupīšanas vietā, viņš to ieguldīja metamfetamīna biznesā, sadarbojoties ar citiem aizdomās turamajiem, lai izplatītu šo narkotiku savā apkārtnē. Viss kļuva nopietni, kad pagājušā gada beigās viņš ar saviem pāriniekiem tika pieķerts mēģinot pārdot aptuveni 11 mārciņas kristāliskā metamfetamīna, kur tā vērtība bija apmēram 500,000 dolāru.

Laika gaitā izmeklēšanā tika atklāts, ka piegādātājs ir bijis šis loterijas laimētājs, kurš iegādājās narkotikas tālākai pārdošanai, izmantojot savu iegūto laimestu nopietnā biznesā, kurā tika iekļauts metamfetamīns vairāk nekā 1 miljona dolāru vērtībā – ieroči, munīcija, automašīnas un ap 600,000 dolāru skaidrā naudā.

Viņš jau agrāk ir ticis notiesāts, un pagājušo nedēļu tiesā tika atzīts par vainīgu, saistībā ar narkotiku un ieroču tirdzniecību. Sliktākais sods kāds viņam var tikt piemērots ir mūža ieslodzījums, taču vispirms ir jāveic plašāka izmeklēšana.

Viņš nolēma pārbaudīt savu veiksmi, noslīcinot miljoniem dolāru naudas laimesta, lai iekļautos kristāliskā metamfetamīna tirdzniecībā. Nav īsti skaidrs, cik daudz viņš kopumā nopelnīja ar savu biznesu, taču zināms, ka viņš ir apzināti palaidis garām citus, drošākus un legālus ieguldījumus. Piemēram, viņš varēja iegūt aptuveni 170 tūkstošus dolāru, ja būtu ieguldījis savus 3 miljonus kāda veikala fondam.

Neveiksmīga ieguldījuma rezultātā, tagad viņam būs jāpiedzīvo vairākas desmitgades cietumā.

avots: nytimes.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment