Viņš radīja ģeniālu izgudrojumu, kas ļauj bez sāpēm 10 minūtēs atbrīvoties no nierakmeņiem

Viņš pavadīja mēnesi, zīmējot plānus savam izgudrojumam un iztērēja apmēram 1000 Ķīnas juaņu (136 eiro), uzbūvējot gultu no materiāliem, kas atradās mājā.

kidney-stone-removing-bed2

Gulta spēj rotēt 360 grādu apmērā un noturēt tās lietotāju slīpi ļoti asā leņķī, un tikmēr tiek izmantotas arī vibrācijas, ko rada traktora stūra, lai iekustinātu akmeņus. Žū apgalvo, ka tikai 10 gultā pavadītas minūtes dienā piecas dienas pēc kārtas bija viss, ko viņa sievai vajadzēja, lai bez sāpēm izvadītu nierakmeņus.

kidney-stone-removing-bed

Informācija par Žū izgudrojumu viņa ciematā izplatījās ļoti strauji, un jau drīz cilvēki sāka lūgt gultu iegādāties vai pagatavot viņiem jaunu.

Lasi vēl: Interesanti – kā cilvēki no rītiem cēlās, pirms tika izgudroti modinātāji?

Viņam nācās piedāvājumus atraidīt, jo Žū nebija licences medicīnas aprīkojuma tirgošanai, taču viņš ļāva ciemata iedzīvotājiem izmantot savu gultu par brīvu. Vismaz trīs Žū ciemata iedzīvotāji apgalvoja, ka viņa gulta palīdzējusi tiem vieglāk atbrīvoties no nierakmeņiem.

kidney-stone-removing-bed3

Tagad Žū par savu gultu ir ieguvis patentu un cer, ka tā tiks sākta ražot arī masu patēriņam, lai palīdzētu vairāk cilvēkiem atbrīvoties no sāpīgiem nierakmeņiem.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ir veca laba itāļu anekdote, par to, kā viens nabaga vīrs katru dienu lūdza Dievu, lai tas viņam sūta laimīgo loterijas biļeti, kura laimētu miljonu. Kamēr Dievs beigās neizturēja un tam atbildēja: “Nu nopērc beidzot to loterijas biļeti!” Vairāk kā 6 mēnešus spēlējam organizētā grupiņā lielākajās pasaules loterijās, pagaidām pie miljona neesmu tikusi, bet nopelnīts ir. Loterijas var būt patstāvīgs ienākumu avots, ja pie lietas pieiet saprātīgi un ar aprēķinu, te piemēram Baibas lapa kur viņa pastāstījusi mazliet sīkāk par to, ja kādam interesanti tad var palasīt: http://verigos2.wixsite.com/sindikats

Leave a Comment