Viņš vēlējās sāpināt savu sievu, bet, lai to izdarītu, iznīcināja visu ģimeni (+ AUDIO)

Jau iepriekš Koflanda uzvedība liecināja par iespējamu traģēdijas tuvošanos – viņam piemita greizsirdīga, kontrolējoša daba, kā arī piederēja šaujamierocis.

Koflands bija nogalinājis savas dvīņu meitas, izdarījis pašnāvību un sašāvis savu sievu, speciāli atstājot viņu dzīvu, lai viņa “ciestu”.

Ģimenes slepkavības-pašnāvības, citādi pazīstamas kā “familicīdi”, ir sevišķi baiss noziegumu veids. Kam gan jānotiek, lai cilvēku pamudinātu savu paša ģimeni pakļaut ciešanām, sāpēm un nāvei?

Pirms savas sievas savainošanas Koflands nošāva abu meitas – Britāniju un Tifāniju. Viņām 2017. gada 15. martā būtu palikuši 17 gadi.

Tad Koflands sašāva sievu Andžumu kājā, pirms pavērsa ieroci pret sevi. Audiofailā, kurā ierakstīts Koflanda zvans uz neatliekamās palīdzības tālruni 911, dzirdams, kā viņš saka: “Es gribu, lai tu dzīvo un ciet tā, kā cietu es.”

Lasi vēl: Pateicoties šim meitenītes zīmējumam, tik atklāts šausmīgs noziegums pret viņu

Koflanda zvans un pēcāk arī viņa sievas zvans neatliekamajai palīdzībai (angļu valodā) dzirdzams šajā video. Uzmanību – cilvēkiem ar vājiem nerviem šo klausīties varētu būt grūti.

https://www.youtube.com/watch?v=xARH4M18OV4

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment