Viņu savienība ir lemta: kuri zodiaka pāri nevar izveidot spēcīgas attiecības

Šajā sarakstā atradīsi visas iespējamās pāru kombinācijas atbilstoši Zodiaka zīmei un uzzināsi, kādas būs jūsu attiecības.

Zemāk ir arodbiedrību vērtējums pēc zodiaka zīmēm no laimīgākā līdz visneveiksmīgākajam, norāda astrologi.

Romantiskas attiecības starp cilvēkiem ir smalka lieta. Dažreiz cilvēki ir tik ļoti piesaistīti viens otram, ka viņi nepievērš uzmanību pilnīgai nesaderībai. Aizraušanās pirmajā reizē pēc tikšanās aptumšo prātu.

Tad kļūst skaidrs, ka cilvēki kategoriski nav piemēroti viens otram. Šādas savienības beidzas slikti: salauzta sirds, neuzticēšanās pretējam dzimumam, ticības zaudēšana nākotnei.

Astroloģe Vera Gončarova atzīmē, ka atsevišķu elementu pārstāvji vienkārši nevar izveidot spēcīgu savienību. Tādējādi Zemes zīmes nevar izveidot attiecības ar Gaisu un Uguni.

Tieši tāpat Ūdens pārstāvji netiek galā ar pēdējiem elementiem. Džentlmenis.lv redaktori noskaidroja sarakstu ar sešiem zodiaka pāriem, kuri nespēs veidot harmoniskas attiecības.

LASI VĒL: Zodiaka zaudētāji: kam īpaši nepaveicies 2022. gada decembrī

Auns un Vērsis nebūs kopā spītības dēļ

Divi buļļi uzsāk attiecības kaislīgi, bet kādā brīdī viņi ar ragiem atdusēs viens pret otru. Viņi ir grūti atrisināt pie kompromisa, jo neviens no viņiem negrasās piekāpties.

Auns ir pieradis būt dominējošam. Viņu aizvainos šāda partnera neelastība. Vērsim attiecībās nepietiks emociju. Dažreiz viņiem šķiet, ka viņu partneris ir bezjūtīgs, lai gan tas tā nav.

Auni vienkārši nav spējīgi uz jutekliskumu, ko no viņiem sagaida Vērsis. Šīs zodiaka savienības pārstāvji ātri vien sapratīs, ka spītība nav tā labākā īpašība stiprām un harmoniskām attiecībām, taču neviens nebūs gatavs no tās atteikties.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment