Viņu savienība ir lemta: kuri zodiaka pāri nevar izveidot spēcīgas attiecības

Mierīgie Vēži nespēs samierināties ar Svaru vieglprātību

Šīs zīmes nesaplūdīs ritmos. Mājīgie un mierīgie Vēži dod priekšroku pavadīt laiku kopā ar savu dvēseles radinieku. Svariem tas šķiet pārāk garlaicīgi.

Viņi ir dedzīgi ballīšu apmeklētāji un lielu uzņēmumu cienītāji. Vēžiem nav pietiekami daudz uzmanības un, labi padomājuši, viņi pārtrauc attiecības.

Lai gan dažkārt šķiršanās iniciatori ir Svari, kuri ir pārāk garlaicīgi ar mājas partneriem.

Dvīņi un Mežāzis – šīs zodiaka zīmes ir pārāk atšķirīgas

Gaisa un Zemes elementu pārstāvji dzīvo it kā uz dažādām planētām. Konservatīvos un strādīgos Mežāžus diez vai interesēs vieglprātīgie Dvīņi.

Viņus biedēs gaisa stihijas pārstāvju trakās izdarības. Arī Dvīņiem nepatīk pārāk nopietni Mežāži. Pat iepazīšanās laikā viņi, visticamāk, neizjutīs simpātijas viens pret otru.

Kaislīgais Lauva nespēs savaldīt flegmatisko Jaunavu

Zodiaka savienība nebūs spēcīga dažādu temperamentu dēļ. Lauva ir aktīvs un narcistisks, viņš vēlas, lai visi viņu apbrīno. Viņš gaida pielūgsmi no partnera, taču Jaunava neattaisnos viņa cerības.

Zīmes pārstāvji ir pārāk flegmatiski, viņiem vienkārši ir vienalga. Bet Jaunava ir sīkumaina.

Dāsnajam Lauvai nāksies aizbildināties ar no sirds gatavotām dāvanām, taču bez iemesla. Tas acīmredzot abiem nederēs, tāpēc viņi ātri sapratīs, ka šāda alianse nav priekš viņiem.

LASI VĒL: Zodiaka zaudētāji: kam īpaši nepaveicies 2022. gada decembrī

Strēlnieks un Skorpions – viņus šķirs dažādas prioritātes

Kaislīgais un vieglprātīgais Strēlnieks diez vai sapratīs savu pedantiskāku partneri. Ūdens elementa pārstāvji izceļas ar šādām pazīmēm:

*mērķtiecība;
*vēlme visu izdomāt, tā teikt, “salikt visu pa plauktiņiem”;
*nepieciešamība būt pārliecinātam par nākotni.

Strēlnieks nesaprot šādu Skorpiona zemiskumu. Sākotnēji romantika tiks balstīta uz kaislību un interesi, taču drīz partneri sapratīs, ka viņu savienība ir lemta.

Vējainie Ūdensvīri ignorēs Zivju vajadzības pēc apstiprināšanas

Ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti atkarīgi no sabiedrības. Zivis nevar būt vienas. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc viņi diezgan vieglprātīgi izturas pret attiecību veidošanu.

Zivis pastāvīgi pieprasa apstiprinājumu, bet Ūdensvīri nav gatavi to dot. Viņi ir pārāk vējaini un pastāvīgi atrodas savā mazajā pasaulē.

Ūdensvīri var vienkārši nepamanīt partnera vajadzību pēc viņu apstiprināšanas, un viņi uzkrās aizvainojumu. Rezultātā viņi strīdas un pārtrauc attiecības.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment