Vīrietis izvaro 12-gadīgu meiteni: viņas māte to atbalsta savtīga iemesla dēļ

12 gadus vecās meitenes māte iepriekš tikusi ķirurģiski sterilizēta, tieši tādēļ pāris nolēmis izmantot nepilngadīgo meitu kā surogātmāti.

Pieaugušie piespieda meitenei stāties dzimumkontaktā ar vīrieti – viņa palika stāvoklī un piedzemdēja bērnu, par kuru viņas māte pēcāk uzņēmās rūpes.

Meitenes māte grūtniecību dēvējusi par “Dieva dāvanu”, tomēr vēlāk abi noziegumā vainojamie tika apcietināti, kad meitene kādai skolotāja atklājusi, ka tikusi “upurēta” piespiedu kārtā.

Vīrietis atzinies, ka izvarojis pameitu divas reizes, un tiesa par to piespriedusi viņam 18 gadus ilgu cietumsodu.

Savukārt meitenes mātei piespriests sešu gadu cietumsods – viņa tika notiesāta par izvarošanas plānošanu un cietsirdīgu apiešanos ar bērnu.

Tiesnesis Endrjū Lokharts paziņoja: “Tā nebija vienkārša izvarošana, bet gan izvarošana ar mērķi nodrošināt grūtniecības iestāšanos 12 gadus vecam bērnam.”

Lasi vēl: Briesmonis līdz nāvei izvaro 4 gadus vecu zēnu un tad lūdz savai mātei palīdzību!

Tiesā izskanēja informācija, ka pēc iepazīšanās internetā ar draugu, meitenes māte aktīvi iedrošināja bērnu palikt stāvoklī. Prokurors Stīvens Beilijs skaidroja, ka māte pati tika sterilizēta, tādēļ pāris nolēma, ka vīrietim jāpārguļ ar 12 gadus veco meiteni, lai izmantotu viņu kā surogātmāti kopīga bērna ieņemšanai.

Beilijs papildina, ka nav skaidri zināms, vai māte ir līdzvainīga izvarošanā, tomēr zināms, ka viņa meiteni izmantoja personiska labuma gūšanai.

Vardarbību pret bērnu izdevies konstatēt, kad meitene apmeklējusi ģimenes ārstu, kurš apstiprinājis grūtniecību – pēc tam ģimenes ārstu pārņēmušas aizdomas par to, ka meitene varētu būt izvarota. Tāpat meitene atzinusies skolotājai, ka viņas māte “upurējusi” viņu, lai iegūtu sev mazuli.

Sākotnēji vīrietis noliedza, ka būtu izvarojis meiteni, informējot, ka viņai tika veikta mākslīga apaugļošana.

Pirmajā tiesas dienā abi divi ātri mainīja savu nostāju un informēja, ka uzņemas vainu par nodarīto.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment