Vīrietis pamostas pludmalē no tā, ka viņu izvaro; Kā tas ir iespējams?

Kāds vīrietis, kuram ir 26 gadi, pamodās Braitonas pludmalē no tā, ka kāds cits vīrietis mēģināja viņu izvarot. Viņš ik pa laikam zaudēja samaņu.

Vīrietis bija devies izklaidēties uz kādu vietējo klubu kopā ar saviem draugiem. Viņi devās prom no kluba, bet nākamais brīdis, kuru viņš atceras, ir pamošanās Braitonas pludmalē, kad viņu mēģina izvarot kāds vīrietis. Tas notika agrā rīta stundā starp 3:30- 5:00. Izmeklētāji meklē atbildes, lai atklātu šīs situācijas apstākļus. Pastāv pieņēmums, ka vīrieša dzērienā tika piejauktas narkotikas, kas liek zaudēt apziņu un kontroli pār savu ķermeni.

Detektīvs stāsta par situāciju: “Cietušais bija netālu no vietējā brīvdabas kinoteātra, bet konkrētu vietu nespēja atcerēties, jo ik pa laikam tika zaudēta samaņa. Viņš pats atnāca līdz policijas iecirknim, kur izsaucām medicīnisko palīdzību.”

Cietušais nav spējīgs apraksturot uzbrucēju, bet policija izskata visas, tuvumā esošās, novērošanas kameras. Pagaidām nav atrasts neviens aizdomās turamais. Vīrietim tiek sniegta visa veida palīdzība gan fiziskā, gan mentālā. Šis ir satricinošs pārdzīvojums, kas atstāj lielu iespaidu uz vīrieša psihi.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">FILIPS 72</cite>

    Atkal kārtējā murgu lapas puse ! Policija pārbauda visas iespējamās video kameras, bet atbilde ir raksta sākumā : Proti:
    Vīrietis bija devies izklaidēties kopā ar saviem draugiem. Pastāv pieņēmums, ka vīrieša dzērienā tika piejauktas narkotikas, kas liek zaudēt apziņu un kontroli pār savu ķermeni. Tad viņu mēģina izvarot kāds vīrietis.Nu ko tad meklēt video kamerās!
    No mēģināšanas ne viens vēl neģībst ! Tātad pats ir bijis pamatīgā ,,pāli” kad ik pa brīdim atslēdzas !

Leave a Comment