Vīrs aizgāja pēc pamperiem, bet atgriezās, kad bērni bija jau izauguši

Vienā nelielā pilsētiņā 2007. gadā piedzima trīnīši. Bet šis nav parasts stāsts. Tas ir stāsts par ģimeni, kuri nekādi nenojauta, ka gaidāmi trīnīši.

Viņi nedzīvoja turīgi, pilsēta neliela, labu aprīkojumu dienas laikā ar uguni neatradīsiet, un tie, kas ir pieejami, atrodas dārgās klīnikās kaimiņu pilsētās. Un tā visa grūtniecība pagāja burtiski brīnuma gaidībās. Vēders strauji auga, un jau 7. mēnesī Arinai sākās kontrakcijas.

Viņa ar ātro palīdzību tika nogādāta slimnīcā, pēc pirmā mazuļa piedzimšanas sāpes vēderā tikai pastiprinājās un jaunā māmiņa un dzemdību speciālisti saprata, ka Arina atkal dzemdē. Piedzima vēl divi mazuļi.

– Apsveicam! Tev ir trīnīši!

Arina nevarētu būt laimīgāka. Viņa tik ļoti gribēja bērnus, bet viņa vispār negaidīja trīs uzreiz. Vīrs nebija tik priecīgs. Varēja redzēt, ka viņš ir neapmierināts. Pēc izrakstīšanas viņš atveda ģimeni uz mazo dzīvokli, aizbrauca pēc autiņbiksītēm un neatgriezās.

LASI VĒL: Vīrs ieradās dzemdībās vienās apakšbiksēs. No smiekliem viss dzemdību nams bija gar zemi

Arina nespēja noticēt, ka vīrs viņu ir pametis. Sākumā mēģināju sazvanīt, neviens necēla klausuli, tad meklēja caur draugiem. Bet tad viņa nomierinājās. Viņai jau tā bija pietiekami daudz problēmu ar trim bērniem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment