Vīrs aizgāja pēc pamperiem, bet atgriezās, kad bērni bija jau izauguši

Ar bērniem palīdzēja māsa un mamma, Arina dabūja darbu ar maiņu grafiku. Tā nu viņa ar māsu mainījās laikiem, kad katra rūpējas par bērniem. Un tā viņas dzīvoja, kopā audzinot trīs bērnus. Kad bērniem bija 4 gadi, Arina nolēma spert nopietnu soli un pārcēlās uz Angliju, lai strādātu.

Visu šo laiku Arina sevi spēja parādīt kā ļoti atbildīgu darbinieku un spēja izaugt līdz vadības līmeni. Pārcelšanās uz Angliju bija laba iespēja viņas ģimenei sākt dzīvot savādāk. Tur viņai uzņēmums nekavējoties piešķīra dzīvokli un labu amatu. Arina nolīga auklīti.

Dzīve ritēja kā parasti, līdz kādu dienu … liftā vienā no biznesa centriem viņa sadūrās ar savu vīru.

Viņš apmulsa, kad ieraudzīja Arinu. Viņa bija pavisam cita, nevis tā, kuru viņš pazina pirms 4 gadiem. Slaida, pārliecināta, stilīga. Un viņam bija diezgan liels trieciens tas, ka pārrunās, uz kurām abi steidzās, Arina darbojās kā projekta vadītāja, bet Boriss (vīrs) bija tikai palīgs viņu uzņēmuma pārstāvim.

Nav grūti iedomāties, cik ļoti Arina iekšēji līksmoja.

LASI VĒL: Vīrs ieradās dzemdībās vienās apakšbiksēs. No smiekliem viss dzemdību nams bija gar zemi

Divas dienas pēc tikšanās Boriss viņu atrada un nokrita uz ceļiem, sāka lūgt piedošanu, sakot, ka tolaik viņam vienkārši bija bail.

Arina mierīgi klausījās viņā un tad sacīja:

– Lūk, kā tu tagad nometies ceļos stāvi 2 minūtes, tā es stāvēju 2 gadus, pazemojot sevi priekšnieka priekšā, lai viņš man dod brīvu laiku, ja bērni pēkšņi saslima. Es strādāju dienu un nakti, lai viņus pabarotu. Bet tu izklaidējies. Šodien es varēju izveidot jaunu dzīvi. Un, piedod, šajā dzīvē tev nav vietas. Bet bērni? Bērni izaugs un paši izlems, komunicēt ar tevi vai nē, bet negaidi no manis atbalstu.

Pagriezusies, Arina devās prom pa gaiteni, pārliecinoši klikšķinādama papēžus. Lepna stāja, skaista figūra un trīs bērni. Viņa bērni. Boriss tikai tad saprata, ko viņš ir dzīvē pazaudējis. Bet bija jau par vēlu.

Vai šis ir atsevišķs gadījums? Maz ticams. Taču, ieraugot šādus stāstus, saproti, ka dzīve ir tāda kā bumerangs, kas atgriežas visnegaidītākajā brīdī, tāpēc savu dzīvi noteikti vajadzētu veidot tikai pēc labākās sirdsapziņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment