Aizkustinoši: vīrs pēc sievas nāves atrod sirsnīgu zīmīti no viņas

man-finds-note-from-late-wife-3

Džeimss un Billija kopā laimīgi nodzīvoja 60 gadus laulībā. Billijai visu dzīvi patika rakstīt zīmītes – viņa savā, skolotājas cienīgajā rokrakstā, tās parasti rakstīja par patīkamiem un kurioziem atgadījumiem, kurus, viņasprāt, derētu atcerēties. Šīs zīmītes viņa noglabāja dažādās vietās ģimenes mājā un, kad kāds no mājiniekiem tās atrada un izlasīja, tad vienmēr pasmaidīja.

"Lūdzu neraudi par manu nāvi! Smaidi, jo es dzīvoju! Zini, kas es tagad esmu priekpilnā vietā! Tici, ka mēs vēl tiksimies! Uz redzēšanos tai saulē!
“Lūdzu neraudi par manu nāvi! Smaidi, jo es dzīvoju! Zini, kas es tagad esmu priekpilnā vietā! Tici, ka mēs vēl tiksimies! Uz redzēšanos tai saulē!”

Viņu dēlu, žurnālistu Klifu, šī zīmīte ļoti saviļņoja un viņš vēlējās ar tās vēstījumu dalīties ar saviem radiem un draugiem vietnē facebook. Viņš šo zīmīti nofotografēja un publicēja. Zīmīte saviļņoja ikvienu tās lasītāju. Būdams žurnālists, viņš to nolēma publicēt arī Yellowhammer News ziņu portālā. Publikācijā viņš plaši aprakstīja savas atmiņas par Mimī jeb viņa vecmāmiņu – gan priekus, gan bēdas.

Billija 83 gadu vecumā bija pie labas veselības, taču neveiksmīgs kritiens liedza viņai pilnībā atveseļoties. Klifs stāsta, ka vectēvs bija blakus vecmāmiņai līdz pat liktenīgajam brīdim. “Es nekad neaizmirsīšu vectēva skatienu, kad viņš mums, visai ģimenei, parādīja vecmāmiņa rakstīto zīmīti – daudz asaru, bet caur tām – smaids” atklāj mazdēls.

Šāda zīmīte mierina un dod cerību ne tikai Džeimsam, bet visai viņa ģimenei, ka tās nav beigas – viņi vēl tiksies.

Lasi vēl: Kāda mamma bezpajumtniekam nopirka brokastis – šis vīrietis atstāja viņai sirdi plosošu zīmīti

Avots: mydailynews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Šodien ir lieliska diena, lai sāktu. Tavas jaunās dzīves pirmā diena. Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/7nsb Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment