Vīrs saka: “Aizver muti!” savai sievai, kad viņu aptur policija; Sievas atbilde gāž no kājām

Policijas darbinieks aptur mašīnu, kura pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Policists pienāk pie auto un saka šoferim: “Radars uzrādīja, ka jūs braucāt ar ātrumu 120 km stundā, atļauto 90 km/h vietā.” Uz ko šoferis atbild: “Ak vai, man bija iestatīta kruīza kontrole uz 95 km/h. Varbūt jūsu radars ir sabojājies un to ir nepieciešams pārbaudīt.”

Blakus sēdošā sieva, nenovēršoties no sava adīkļa, saka: “Nu, nu, mīļais, nemuļķojies. Tu ļoti labi zini, ka šai mašīnai nav kruīza kontroles.” Kamēr policijas darbinieks izraksta sodu, vīrs paskatās uz savu sievu un norūc: “Vai tu, lūdzu, kaut reizi varētu aizvērt savu muti?”

Policists pamana, ka vīrietis nav piesprādzējies: “Es redzu, ka jūs nelietojat drošības jostu. Tas automātiski ir vēl viens sods.” Šoferis atbild: “Ziniet, es atsprādzēju jostu, kad jūs mani apturējāt, lai izņemtu no aizmugurējās kabatas savu maku.”

Tad sieva saka: “Mīļais, tu labi zini, ka tu arī nebiji uzlicis drošības jostu. Tu nekad to nelieto, kad brauc pie stūres.” Policijas darbinieks sāk rakstīt vēl vienu soda kvīti, kad vīrs atkārtoti kliedz uz savu sievu, lai tā aizveras.

Policists paskatās uz sievieti un iejūtīgi jautā: “Vai jūsu vīrs vienmēr tik rupji pret jums izturas?” Sieviete, paskatoties uz policistu, atbild: “Tikai tad, kad viņš ir dzēris.”

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment