Vīrs viņu turēja grožos, taču pēc viņa nāves šī sieviete piedzīvoja TĀDAS pārmaiņas (+ FOTO)

Gadiem Šarlote bija vēlējusies kādu tetovējumu, taču viņas vīrs sievietei sacīja, ka kaut kas tāds nav dāmas cienīgs – un tas nozīmē, ka Šarlotei kā viņa sievai bija aizliegts tikt pie tetovējuma.

Tomēr pēc vīra nāves, kad beidzot Šarlote varēja rīkoties pēc sava prāta, viņa nolēma uz krūtīm iegūt tauriņa tetovējumu. Vienīgā, kura iebilda viņas lēmumam, bija Šarlotes māte, kura viņu uzskatīja par “sātana bērnu”.

Nākamo 10 gadu laikā Šarlote pavadīja aptuveni 1000 stundu, sēžot tetovēšanas salonā, kamēr viņai tika gatavots jauns tetovējums.

833bd0fc-426a-4570-9e12-4b6722016a64 c826eefe-c48a-40f1-b2f6-8f52d84fe69c

Sieviete stāsta, ka viens no viņas iedvesmas avotiem bija agrākā pasaules rekorda īpašniece Isobella Vārlija, kura līdz pat savai nāvei 2015. gadā bija visvairāk tetovētā sieviete seniore. Šarlote apņēmās pārņemt šī rekorda turētājas titulu.

Lasi vēl: Draugs sauca viņu par neglītu, resnu atkritumu. Viņa atriebās, kļūstot neprātīgi skaista. Apskati FOTO!

Šodien, 67 gadu vecumā, vairāk nekā 91% Šarlotes ķermeņa klāj tetovējumi, padarot viņu par cienīgu rekorda mantinieci.

edwed

Viņa stāsta: “Es uzskatu sevi par staigājošu mākslas galeriju. Katram tetovējumam man ir sava nozīme. Tie visi ir par vienu tēmu un kopā veido stāstu.”

Nodevusies savam jaunajam hobijam, Šarlote satika arī jaunu dzīves partneri – 75 gadus veco pensionēto pašaizsardzības treneri Čārlzu “Čaku” Hemku.

wdwdwd

Viņš ir tikpat liels tetovēšanās entuziasts kā Šarlote un arī viņam pieder pasaules rekords – vairāk nekā 93% viņa ķermeņa klāj tetovējumi.

Viņi iepazinās tetovēšanas salonā, un kopš tās dienas vienmēr bijuši kopā.

wefgewf

Avots: diply.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">O,O,O</cite>

    STULBI.

  • <cite class="fn">Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.

    Un kas teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm?;)

Leave a Comment