“Visa” un “Mastercard” lietotājiem ir jāpiedzīvo nepatīkama ziņa: “Daudziem tas varētu radīt dusmas”

Turpmāk “Visa” un “Mastercard” lietotājus gaida izmaiņas, kas, iespējams, daudziem tās var būt ne visai patīkamas ziņas.

 

“Visa” un “Mastercard” ir divas no pasaules lielākajām un visbiežāk izmantotajām starptautiskajām kredītkartēm, kuras piedāvā plašu finanšu pakalpojumu klāstu visā pasaulē. Šīs divas uzņēmējdarbības organizācijas nodrošina kredītkartes un debetkartes, kas ļauj lietotājiem veikt maksājumus veikalos un tiešsaistē, kā arī izņemt naudu no bankomātiem visā pasaulē.

 

Visa:

 

Visa ir starptautiska maksājumu sistēma, kas specializējas kredītkartēs un debetkartēs. Tas ir viens no pasaules lielākajiem maksājumu karšu pakalpojumu sniedzējiem. Visa piedāvā dažādas kartes veidus, tostarp kredītkartes, debetkartes un priekšapmaksas kartes.

 

 

Kartes ar Visa logotipu tiek pieņemtas vairāk nekā 200 valstīs un teritorijās visā pasaulē. Tās ir pieņemtas vairāk nekā 46 miljonos tirdzniecības vietās un aptuveni 2,5 miljonos bankomātos.

Mastercard:

 

Mastercard ir starptautiska maksājumu sistēma, kas konkurē ar “Visa”. Tā piedāvā kredītkartes, debetkartes un priekšapmaksas kartes. Mastercard piedāvā līdzīgus pakalpojumus kā Visa, un tās kartes ir pieejamas visā pasaulē. Mastercard ir pieņemtas vairāk nekā 200 valstīs un teritorijās, un tās tiek pieņemtas vairāk nekā 37 miljonos tirdzniecības vietās un vairāk nekā 2 miljonos bankomātos.

 

Gan “Visa”, gan “Mastercard” sadarbojas ar bankām un citiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem, lai izplatītu savas kartes un apstrādātu maksājumus. Šīs kartes parasti ir saistītas ar kredītlīniju, un lietotāji var veikt pirkumus, izmantojot aizdevumu līdz noteiktam limitam, kas izsniegts no kartes izdevēja.

 

Lasi vēl: Lieli jaunumi savulaik tik slavenās dziedātājas Martas Ritovas dzīvē

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Nepatīkama informācija “Visa” un “Mastercard” kartes īpašniekiem – kas notiks drīz? Apskaties!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment