Visa valsts sašutusi par nežēlīgo uzbrukumu sirmajam kungam; Sākta ziedojumu vākšana

1a

Vectēvam Tomijam Vardam nelieši nozaguši 40 tūkstošus eiro lielos mūža ietaupījumus.

Tagad vecvectēvs, Tomijs Vards, atrodas slimnīcā un cīnās par savu dzīvību, uzbrukuma laikā, viņam iedragāts galvaskauss, lauzts žoklis, ribas un pirksts.

Četru bērnu tēvs ir atvaļināts ogļracis, sākotnēji, ārsti paredzējuši, ka ir tik vien kā 25% liela iespējamība, ka seniors izdzīvos, jo viņam konstatēts asins izplūdums smadzenēs. Vecais kungs tagad izskatās daudz labāk, tomēr, viņa stāvoklis ir kritisks.

Sirdi plosošie attēli parāda, cik šaušalīgi ir vecā vīra ievainojumi.

Cietušā vīrieša ģimene ir uzsākusi ziedojumu vākšanu, lai dabūtu viņu atkal uz kājām.

Viņa meita, Džekija Perija, pastāstījusi: „Mans tēvs sver tik vien kā 60 kilogramus. Zagļi varēja tik vien kā viņu pagrūst un tad aplaupīt. Kādēļ viņi rīkojās tik nežēlīgi?”

„Viņš ir pārcietis krietnu spīdzināšanu. Lūdzu, palīdziet mums uzzināt, kas ir vainīgie šajā noziegumā. Viņa vietā varēja būt jūsu mātes un tēvi. Tie bijuši īsti necilvēki.”

„Viņi atstāja veco vīru guļam ievainotu. Mums nav ne jausmas, cik ilgu laiku viņš tur atradās. Laupītāji zināja, kādā stāvoklī vīrietis atstāts.”

Policija, šobrīd, cenšas atrast seifu, kas tika iznests no pensionāra mājām. Gaiši pelēkās krāsas seifs saturēja aptuveni 40 tūkstošus Eiro, Varda kungs to turēja mājās, nevis bankā.

Detektīvs, seržants Maiks Fordems piemetināja: „Es vēlos aicināt ikvienu, kas 1. oktobrī atradās netālu no Varda kunga mājas, mēģināt atcerēties, vai viņi nav redzējuši neko aizdomīgu.”

„Pat mazākais pavediens var būt ļoti noderīgs lietas atrisināšanā.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">TROLLIS</cite>

    tādiem tikai LINČU TIESU.
    nekādu citu sodu tādi nav pelnījuši,un jo atrāk ta sāks darīt ar tādiem nezvēriem -tad arī citi sāks aizdomāties.
    nav ko lieki tērēt nodokļu maksātāju naudas,vienalga kurā valstī tas ar ir noticis
    jo noziedznieku stulbums jau ir kļuvis neizmērojams

Leave a Comment