Internets vienprātīgi – tā ir vardarbība pret bērnu, bet policija atbild ŠO!

14344184_1644493659196659_154693289010177122_n

Tēvs, vēloties disciplinēt savu meitu, viņu publiski apkauno un nodara viņai sāpes. Policija likumīgi var izteikt tikai mutisku brīdinājumu. Viss internets vēlas, lai tēvs tiktu sodīts!

Sociālajos medijos šis pāridarījums ir saņēmis 200 000 ieteikumus. Policija ir saņēmusi vairākus ziņojumus un sūdzības par citiem šī vīrieša audzināšanas paņēmieniem pret viņa meitu. Nevienam tas nav pieņemami.

Varbūt tev šī bilde liekas vienkārša– raudošs bērns veikalā ar tēvu. Iespējams tu nemani drastisko sodīšanas metodi, kādu izmanto tēvs! Nežēlība!

Lasi vēl: Krievijas valdība nolemj mīkstināt sodu par vardarbību ģimenē: tas NAV normāli!

Ja vēlies uzzināt, kas notika tālāk, pāršķir otro lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment