Internets vienprātīgi – tā ir vardarbība pret bērnu, bet policija atbild ŠO!

 

Acu lieciniece veikalā Walmart, kas atrodas Klīvlendā, ASV, novēroja briesmīgu skatu – tēvs savas meitas matus tur piespiestus pie iepirkuma ratiņu roktura un mierīgi turpina iepirkšanos, kamēr meita ar galvu piespiedusies pie šī ratiņu roktura lūdzas, lai tēvs atlaiž matus un sola labi uzvesties.

Acu lieciniece, Ērika Burča, nespēdama uz to noskatīties, nofotografēja notiekošo un lika nežēlīgajam tēvam laist meitenīti vaļā, bet pretī saņēma vienaldzīgu “nebāz degunu svešās darīšanās”. Ērika, saprata, ka viena viņa nespēs palīdzēt meitenītei un sāka meklēt kādu, kas varētu viņai palīdzēt. Viņa veikalā ieraudzīja policistu, kuram nekavējoties izstāstīja par notiekošo. Policists ar drukno pāridarītāju, stingrā vārdu apmaiņā, tomēr nenonāca pie kopsaucēja.

“Es būtu gatavs viņu iemest cietumā, bet nevaru”, skaidro policists. Vadoties pēc likuma, ja meitenītei nav nodarīti redzami miesas bojājumi, tad audzināšanas metodes tiek uzskatītas par pieļaujamām.

Vietējie iedzīvotāji ne reizi vien ir sūdzējušies par neiecietīgā vīrieša šausminošo disciplīnu, kas to ir novedusi pie oficiālas izmeklēšanas.

Lasi vēl: Krievijas valdība nolemj mīkstināt sodu par vardarbību ģimenē: tas NAV normāli!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment