Viss, ko turat savā prātā, atainojas jūsu ķermenī – šo der ņemt vērā!

1

Dabā pastāv saikne starp ķermeni un prātu. Lai arī par ko jūs domātu, tas viss atainojas organisma fiziskajā stāvoklī.

Jebkāds naidīgums vai vardarbība pret citiem cilvēkiem, ļoti spēcīgas un kaislīgas jūtas, skaudība, drausmīga iekšējā trauksme, strauji emocionālie uzliesmojumi – tas viss iznīcina mūsu organisma šūnas un izraisa sirds, nieru, aknu, žultspūšļa, kuņģa un daudzu citu orgānu slimības un darbības traucējumus. Nemiers un stress rada aizvien jaunas un nāvējošas slimības, rada augstu asinsspiedienu, sirdsdarbības un nervu sistēmas traucējumus, kā arī vēzi. Tās sāpes, kas skar fizisko stāvokli, ir tikai sekundāras.

Apetīte

Mūsu apetīte ir tieši atkarīga no mūsu attieksmes pret sevi un savu būtību, no emocionālā bada vai piesātinātības. Nepietiekoša apliecināšanās var novest pie iekšējā bada, kad nepietiek ne tikai ēdiens, bet arī mīlestība un emocionālie uzbudinājumi, citiem vārdiem sakot, tas ir iekšējais tukšums.

Ārkārtīgi liela apetīte liecina par nevēlēšanos rast atbildes un risinājumus, radot iespaidu, ka visīstākā rīšana var palīdzēt nomērdēt iekšējo izsalkumu, tādā veidā atbrīvojot no ciešanām. Līdzko mēs esam emocionāli apmierināti (iemācāmies mīlēt sevi un arī citus), tad mūsu apetīte normalizējas.

Lasi vēl: Šo divu produktu lietošana ikdienā palielina risku saslimt ar kuņģa vēzi

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas slimības vēl ietekmē tavs prāta stāvoklis!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tava Veiksme tevi gaida šeit: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookP ro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau atkal Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Es vemšu….

Leave a Comment