Viss, ko turat savā prātā, atainojas jūsu ķermenī – šo der ņemt vērā!

Bulīmija

Bulīmiju izraisa tieši tās pašas iekšējās izjūtas, kādas ir anoreksijas un aptaukošanās gadījumā. Atšķirība ir tajā, ka cilvēkam nepieciešams uzņemt ļoti lielu pārtikas daudzumu, kuru pēcāk vienkārši izvemt ārā. Šajā gadījumā personai ir tik liela antipātija pret sevi, ka viņš labāk dod priekšroku vemšanai, nevis savai veselībai, kas, savukārt, tikai izraisa lielāku nepatiku un riebumu pret sevi.

Ēšana un pēcāk arī atbrīvošanās no uzņemtās pārtikas nesagādā pilnīgi nekādu patiku un labumu. Tas viss norāda uz acīmredzamu depresiju un bēdām. Ir nepieciešams dzīvē daudz vairāk mīlēt, jo tādā veidā samazināsies vēlme ar vemšanas palīdzību atbrīvoties arī no bēdām.

Hipoglikēmija

Pārāk zems cukura līmenis asinīs liecina par to, ka mēs pārāk daudz sniedzam citiem, neatstājot neko sev. Tas liecina, ka jums nepieciešams sākt mīlēt sevi, sniegt visu to, ko jums vajag, un tikai tad domāt par citiem. Hipoglikēmija var rasties arī tad, ja jums ir pārāk liela slodze vai saspringta ikdiena. Tādā gadījumā cukura krājumi iztērējas daudz ātrāk nekā jūs pagūstat tos atjaunot.

Depresija

Depresija ir cilvēka iekšējās skumjas un bēdas, kad cīnāties pret to, kas vēlaties būt, un to, kas jūs patiesībā esat. Protams, šādā gadījumā organismā novērojamas dažādas ķīmiskas un fiziskas nobīdes, jo jums ir jāspēj tikt galā ar savām emocionālajām problēmām. Mūsdienās depresija vistiešākā veidā parāda ķermeņa un prāta savstarpējās attiecības. Tādā gadījumā nepieciešams atjaunot šo dziļo saikni starp abām pasaulēm un censties rast mieru un izjust realitāti.

Lasi vēl: Šo divu produktu lietošana ikdienā palielina risku saslimt ar kuņģa vēzi

Kuņģis

Šajā orgānā notiek sagremošanas process, kas attiecas ne tikai uz pārtiku, bet arī uz mūsu garīgajām vērtībām un domām. Ja patiesība nav “sagremojama” un rada “sliktu dūšu”, tad tas tiešām var radīt arī īstas fiziskas problēmas ar kuņģi. Kā jau minējām, sajūta, ka ir tukšs vēders, var rasties tādēļ, ka jūtaties emocionāli nepiepildīts. Problēmas ar kuņģi rodas tad, ja dzīve nepiepilda mūsu ieceres. Šādā veidā mēs uz to reaģējam ļoti negatīvi, veicinot pastiprinātu kuņģa skābes rašanos.

Nervozitāte

Tā rodas tad, ja mums ir saasināta reakcija pret citiem cilvēkiem, trūkst komunikācijas ar savu iekšējo būtību. Tā ir egocentriska situācija, kurā visu spējam pieņemt tikai subjektīvi, proti, visu ņemot vērā tikai tā, kā mēs katrs pats to uztveram vai gribam uztvert. Mēs nemitīgi dzīvojam bailēs, ka kāds mūs aizvainos, aizskars: nespēja atslābt un atbrīvoties no saviem egoistiskajiem uzskatiem. Trūkst uzticības citiem. Ļoti svarīga šādos gadījumos ir relaksācija.

Aptaukošanās

Šādu saikni parasti rod tad, kad esat kļuvuši veiksmīgi, jo tādā gadījumā iespējams atļauties ēst visu, ko vēlaties. Ēdiens ir lielisks relaksācijas veids, kas sniedz emocionālu apmierinātību, jo cilvēka zemapziņā ēdiens saistāms ar mīlestību un arī ar savu mammu.

Taču, ja ēdiens tiek izmantots emocionālās apmierinātības gadījumā, kad jūtaties tukši, var rasties aptaukošanās. Šādā veidā mūsu tauku slānis pasargā mūsu iekšējo “es” no apkārtējās pasaules. Šis taukus slānis pasargā mūs no visām bēdām, likstām un neveiksmēm, ar kurām dzīvē jāsastopas. Bieži vien aptaukošanās veidojas pēc smagiem emocionāliem pārdzīvojumiem vai zaudējumiem. Tādos gadījumos rodas neaizvietojama tukšuma sajūta, kuru mēs tomēr cenšamies aizpildīt ar ēdienu, lai gan patiesībā labāk no tā nekļūst.

Stress

Stress var būt gan pozitīvs, gan negatīvs, ņemot vērā tā ietekmi uz cilvēka organismu un veselības stāvokli. Pats trakākais ir tas, kā katrs cilvēks tiek galā ar stresa situācijām, jo tieši šajos brīžos ar organismu notiek labas vai sliktas izmaiņas. Tā vietā, lai vainotu jebkādus ārējos faktorus, iesakām ieskatīties sevī un saprast, ka katra paša reakcija uz apkārtējo un spēja saprast motīvus un stāvokli ir ļoti nozīmīga. Šādos gadījumos vislabāk ir censties iegūt dziļu mieru un atslābināties.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tava Veiksme tevi gaida šeit: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookP ro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau atkal Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Es vemšu….

Leave a Comment