Visu mūžu mocījos ar putekļiem deflektoros, līdz sieva ieteica kādu foršu tīrīšanas metodi. Tagad es to iesaku visiem

Mana sieva ar manu personīgo automašīnu brauc ārkārtīgi reti, taču reizēm tā tomēr notiek, un pēc viņas kārtējā brauciena salonā parādās dīvaini instrumenti, kas, kā izrādās, noteiktās situācijās ļoti palīdz. Un tagad es jums pastāstīšu par vienu šādu gadījumu.

Jūs visi, iespējams, periodiski tīrāt savu automašīnu. Daži cilvēki vienkārši aizved savu automašīnu uz mazgāšanu reizi mēnesī, bet citi šo procedūru veic gandrīz katru otro nedēļu, izmantojot ķīmiskas vielas, putekļu sūcēju utt., Un ir arī tādi, kuriem mazgāšana ir izvēles aktivitāte un notiek pāris. vairākas reizes gadā, kas ir pietiekami, lai noņemtu netīrumus no salona.

Taču tomēr lielākā daļa auto entuziastu ir pieraduši savas automašīnas uzturēt tīras gan ārpusē, gan iekšpusē, bieži vien savā mājas arsenālā iegādājoties tādas ierīces kā augstspiediena mazgātājus, kā arī sadzīves putekļu sūcējus auto salona tīrīšanai.

Taču neatkarīgi no tā, cik bieži mēs tīrām iekšpusi, joprojām ir daudz grūti sasniedzamu vietu, kur pastāvīgi uzkrājas daudz putekļu, kurus var būt ārkārtīgi grūti izkļūt. Jebkurai automašīnai ir salona filtrs, kam teorētiski būtu jāpasargā pret putekļu iekļūšanu salonā, taču, neskatoties uz to, kā liecina prakse, tas neaizsargā 100% un ar laiku uz visām salona plastmasas daļām var novērot putekļu kārtiņu.

Un, ja ar paneli un lielāko daļu apvalku var tikt galā bez lielām grūtībām, tad ar tādām vietām kā dažādu līstes un pārklājumu savienojumi, kā arī gaisa vadu deflektori, tas ir daudz grūtāk.

Deflektora sprauslām reizēm ir tik smalks dizains, ka bail tos atkal pieskarties, lai neko nesabojātu, nemaz nerunājot par kārtīgu tīrīšanu ar lupatu rokās.

Putekļu sūcējs šeit nevar tikt galā, lai cik jaudīgs tas būtu, un arī salvete ne vienmēr spēj iekļūt starp restēm. Un personīgi manā gadījumā šajās sprauslās vienmēr bija putekļi iekšā, lai kā es centos.

Lasi vēl: Foršs dzīves pavērsiens liks pasmaidīt: nosauktas 2 zodiaka zīmes, kuru dzīvē laime un jautrība ienāks no 25. aprīļa – pārmaiņas jau tuvu

Ir padomdevēji, kuri iesaka noņemt deflektorus, lai no tiem noņemtu putekļus, taču jāpiekrīt, ka to darīt katru reizi, kad putekļi sakrājas iekšā, ir pārāk darbietilpīgi, un risks kaut ko salauzt šajā gadījumā palielinās vēl vairāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment