Visums vēro jūsu katru vārdu: ja jūs nevēlaties bojāt savu likteni, tad nekad nesakiet šīs 5 bloķējošās frāzes

Kas ir laime? Galu galā tā patiesībā ir dīvaina parādība.

Dažiem tā ir tikai iespēja pietiekami gulēt naktī un nejust sāpes. Dažiem laime ir dzert tīru ūdeni. Kādam – izbraukt ar jahtu un ar karoti ēst melnos ikrus.

Raksts ŠEIT: SPIED ŠEIT (raksts krievu valodā)

Galvenais ir tas, ka Visums katram cilvēkam dod iespēju būt laimīgam. Tas ir pašam, kurš izjūt laimi. Cita lieta, ka cilvēks pats dara visu, lai nepiedzīvotu laimi: viņš aizbaida, nepamana, iet garām, slēpjas zem baiļu segas, neticības saviem spēkiem utt.

Viens no dedzīgākajiem laimes iznīcinātājiem ir tuvums visam jaunajam, kad cilvēks dzīvo savā ierastajā kastē un pat neizrāda degunu. Viņa sapņo būt laimīga, runā par laimi, bet deguns joprojām ir vecajās problēmās, domās un pārdzīvojumos.

Un tomēr laimi nobiedē cilvēka nenoteiktība. Šāda prasme, kad cilvēks ir viens ciets negatīvs un miljards ērkšķu. Nav nekā, kas viņu pārsteigtu, neko iedvesmotu, viņš jau visu zina, no viņa nekas neiznāks, viss jau ir izlauzts un labais ir sakārtots.

Papildus šiem diviem atbaidītājiem ir arī frāzes, ar kurām mēs šaujam laimi, piemēram, no granātmetēja.

Frāzes, kas jāiemet tuvākajā atkritumu kaudzē

Ļaujiet man jums atgādināt, ka mūsu domas veido apziņu un attieksmi pret pasauli. Caur domām mēs sev radām pasauli, kurā dzīvojam. Bet tas, ko mēs sakām, ir Visuma dzirdētais. Viņai vienkārši nav laika spietot tavā galvā, viņa zina, kā klausīties, un visu lieliski dzird. Ja jūs to bieži atkārtojat, tad, ticiet man, viņa noteikti klausīsies un darīs jūs, kā jūs lūdzat.
Par skaistumu un to, ka ir stingri aizliegts sūdzēties Visumam par tā trūkumiem, es jau teicu. Īsāk sakot: kad jūs pastāvīgi skaļi sakāt, ka esat resns un neglīts, Visums to pieņem kā jūsu vienošanos ar pašreizējo situāciju un uztur jūs šajā formā un formā. Viņa nesaprot, ka tas ir sarkasms un jūsu slepenā vēlme kļūt slaidai un kaut kā ārēji pārveidotai. Tādēļ jums skaidri jāpasaka, kāpēc un kāpēc jūs zaudējat svaru, kas tieši sniegs izmaiņas izskatā utt.

Es to nekad nedarīšu (es nekad nedarīšu šo un līdzīgus). Visumam šī frāze ļoti nepatīk. Vai Tu zini kapēc? Sakot to skaļi, jūs automātiski nostājaties visaugstākā radītāja pozīcijā, kuram ir pilnvaras kontrolēt dzīvi un likteni, lemt un izlemt. Lai ielenktu šādu cilvēku, kas lepni pasludināja sevi par ārštata radītāju, liktenis noteikti rada pārsteigumus tādu situāciju veidā, par kurām iepriekš tika teikts “Es nekad”. Lai cilvēks pēkšņi nonāktu šajā ādā, pārdzīvotu to un saprastu, ka nav labi nosodīt, ka jūs nevarat tiesāt citus cilvēkus un izlemt, kā viņiem ir labāk vai sliktāk, un tajā pašā laikā sevi nostādīt augstāk . Ja šo frāzi nevar aizstāt ar kaut ko citu, tad, lūdzu, precizējiet, par ko jūs konkrēti runājat un par kādu laika brīdi: iemesli, viedoklis utt.

Tā būtu tava problēma! “Jūs vienmēr esat laipni gaidīti, saņemat un parakstāt”, – visbiežāk Visums šādi reaģē uz tiem cilvēkiem, kuri augšpusē runā par cita cilvēka likteni, nezinot nianses un visas grūtības, kuras cilvēkam nācās piedzīvot .

Jā, no ārpuses var izskatīties smieklīgi, kā cilvēks nevar izdarīt izvēli un aizmukt no tā, kurš moka un tiranizē. Šajā laikā tikai tu vicinies, un tad tu dosies prom uz savu kluso dzīvi. Un cilvēkam, iespējams, nav kur iet, bet viņam tā ir trauma, un viņš ir tik daudz apmaldījies, ka ir biedējoši pat domāt par dzīvi vēlāk.

Noteikti runājiet konkrēti par situāciju, piedāvājiet palīdzību, ja iespējams, padomājiet, ko otrs varētu darīt, ja viņš būtu spēcīgs, drosmīgs un viņam būtu citas iespējas. Kaut kas tāds, bet ne aizmuguriski, viņi saka, kādi sīkumi!

Tas jo īpaši attiecas uz iekšēju skaudību par kāda cita labu dzīvi. “Man būtu tavas problēmas, viņa nevar izvēlēties dimantus!” Vai varbūt viņa maksā par šiem dimantiem ar savu jaunību un smiekliem? Vai varbūt viņš viņu dievina vairāk nekā jebkurš cits pasaulē, jo nav neviena dārgāka, jo visi nomira vai kas cits. Mēs nezinām citu cilvēku dzīvi, mums ir dota sava. Un mūsu liktenis ir arī mums dots. Nauda un bagātība parasti ir atsevišķa tēma. Ne visi spēj izturēt viņus morāli, tāpēc tos nedod visiem, kurus satiek.

Es nevaru (nevaru, nevaru). Frāze, kas pilnīgi nogalina visus iespējamos notikuma pozitīvos rezultātus. Galu galā šāda frāze tiek izrunāta apstiprinoši, ar stingru lēmumu par to, kas notiks pēc sabrukuma. Visums redz jūsu mierīgumu un pazemību, dod jums to, ko lūdzat, mierīgi iet darīt citas lietas, un jūs sēžat nelaimē. Kāpēc jūs žēlojat? Vai bija pieprasījums? Bija. Dabūt to!

Cilvēce ir bagāta ar daudžam lieliskām valodām, un katram vārdam un frāzēm noteikti ir maģiskāks un brīnišķīgāks aizstājējs.

Es to izmēģināšu, darīšu visu iespējamo un redzēšu rezultātu!
Mācīties nekad nav par vēlu, tāpēc sāksim tūlīt, ser. Interesanti!
Viss izdodas tikai tad, kad jūs to darāt. Tāpēc tagad es to izdarīšu, tas noteikti izdosies labāk nekā tad, ja es vienkārši palikšu malā.
Un mana mīļākā deserta frāze:

ES nezinu. To dzirdot, manas acis gandrīz sāk raustīties. Tas ir, jūs stāvat sarunā ar pieaugušo, skatāties uz viņu, redzat viņu, kurš ir adekvāts, ar normālu attīstību, un viņš, bam, saka: “Es pat nezinu.” Ha! Kas tad zina? Kam man iet jautāt? Kurš ir atbildīgs par tavu likteni, draugs?

Visumam nepatīk šādi triki ar vēlmēm. Viņai nepieciešama specifika. Specifika nozīmē, ka cilvēks ir stingri pārliecināts par to, kas viņam vajadzīgs. Tas nozīmē, ka viņš taustījās un pārliecinoši iet pa to. Visums ciena un palīdz.

Kad cilvēks ir pietiekami daudz redzējis apkārt, paņēmis kopā ar pasauli vēlmju un sapņu pavedienu, viņš vienkārši nav gatavs, nav nobriedis dzīvei, nav iemācījies mācības, viņam nav pieredzes, viņš šūpojas kosmosā kā dažu savu domu rāviens. .

Caur nepatīkamām situācijām, kuras mēs negaidām, personība kļūst stiprāka. Visi neparedzētie notikumi, kas lija mums uz galvas, visbiežāk bija šo mūsu rezultāti: “Es pat nezinu.”

Kad jums īpaši jautā par to, par ko sapņojat, ko vēlaties, kur plānojat doties strādāt, ar ko veidot savu dzīvi utt., Skaidri atbildiet. Nebaidieties izteikt savas vēlmes un nodomus.
Mūmijām nekad nav paveicies. Un ne tāpēc, ka viņi muldēja, bet gan tāpēc, ka nezina, ko vēlas.

Ja, piemēram, pavārs nezina, ko viņš gatavo, bet vienkārši iemet pannā visas sastāvdaļas, tad viņam būs slikta dūša.

Ja sieviete pat nezina, vai viņa vēlas precēties ar šo vīrieti, vai nē, tad sieviete pat nezina, kas viņa ir un kas ar viņu notiek šajā dzīvē. Precējusies, viņai noteikti nav ko darīt.

Ja vīrietis pat nezina, ar ko vēlas strādāt, tad viņš nekad nesasniegs panākumus, jo viņš ar interesi neieguldīs savu dzīves darbu. Tātad tas pat nezinās … Lai gan, tas būs! Viņš zinās, kas bija visas cūkas un nelieši, kas izlaupīja valsti, nedeva viņam labu vietu, neņēma naudu kastē pie durvīm.

Uzņemies atbildību par sevi. Esi savas dzīves, savu situāciju un apkārt notiekošā režisors un producents. Skatieties, ko raidāt Visumam, izmantojot frāzes un domas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment