Izsprāgst no alām kā korķi. Iespējams, labākā kurmju apkarošanas metode

Piemēram, var iebāzt sapuvušas siļķes galvu kurmja rakuma ieejā un aizvērt to ar akmeni. Nepatīkamā smaka izplatās pa tuneļiem, un dārza kaitnieks bēg prom.

Taču mani ieinteresēja metode, kad kurmis izlido no alas kā korķis no pudeles. Pietiek atrast alas ieeju, ievietot tur šļūteni un ieslēgt ūdeni. Tā kā kurmim nav citas izvēles, viņš steigšus atstāj savu pajumti.

Bet mans kaimiņš, kurš daudzus gadus dzīvo savā vasarnīcā un ir saskāries ar dažādām sadzīves problēmām, ieteica lietot strutenes. Šis augs ir jāsavāc, jāsadrupina un jāievieto visās kurmju rakumu ieejās.

Šī metode ir ne tikai efektīva, bet arī videi draudzīga, atšķirībā no petrolejas izmantošanas. Turklāt satrūdējusi strutene būs lielisks organiskais mēslojums.

Noskaidrojiet savas auras krāsu, izmantojot dzimšanas datumu, kas jums pateiks jūsu dzīves mērķi

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lasi arī: Kāpēc cilvēki, kuri ir attiecībās, smaržo citādāk nekā vientuļie? Iemesls tevi, visticamāk, ļoti pārsteigs!

Lasi arī: Kolhoza kotletes: maize ar ūdeni padara šīs kotletes sulīgas un pufīgas. Tā ir mana mīļākā recepte!

Ja tev ir mazdārziņš, droši vien arī jācīnās ar kurmju invāziju. Būsim gandarīti, ja atklāsi savu metodi šo dārza negatnieku apkarošanai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment