Krāpnieki ir atraduši jaunu veidu, kā “apkrāpt” autovadītājus ar lupatas palīdzību

Iedomājieties situāciju: jūsu automašīna ir novietota tajā pašā vietā, kur iepriekš, bet vecs T-krekls vai cits tekstilizstrādājums ir apvilkts ap atpakaļskata spoguli.

To nav tik viegli noņemt. Daudzi automobiļu īpašnieki, ieslēdzot dzinēju, mēģina šo traucējošo detaļu noņemt, taču tā ir kļūda.

Šādu lupatu uz spogulīša uzliek nevis bērni, bet gan pieauguši nozie***ieki, kuri vēro automašīnu, gaidot, kad autovadītājs atstās automašīnu, atstājot tajā vērtīgas lietas.

 

Bieži sastopama kļūda ir atstāt iedarbinātu automašīnu ar atvērtu centrālo slēdzeni, tādējādi dodot zagļiem vieglu iespēju nozagt jūsu mantas.

Ja esat atradis šādu “artefaktu” uz automašīnas spoguļa, pareizais risinājums ir mierīgi iekāpt automašīnā, iedarbināt to un aizbraukt no stāvvietas.

Tikai pēc tam varat noņemt lupatu no spoguļa. Ja nepieciešams notīrīt sniegu, aizveriet transportlīdzekli. Atcerieties, ka uzb***ums nav vienkārša zā**ība, un lielākā daļa zagļu to neuzdrošināsies izdarīt, tāpēc ir svarīgi pareizi novērtēt situāciju un rīkoties pārdomāti.

Neaizmirstiet brīdināt arī savus tuviniekus, jo šajos laikos jābūt īpaši uzmanīgiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment