Raimonds Pauls beidzot neklusē un atklāj vienu lietu pēc sievas mūžībā došanās: “Mutē bija pamatīgs kamols!”

Šobrīd talantīgais komponists Pauls izskatās labāk un liekas, ka viņam ir izdevies nedaudz atgūties pēc sāpīgā notikuma, kad vairs nav viņa mīļotās sievas blakus, ziņo žurnāls “Kas Jauns”.

Komponists atklāj, ka kopš viņa sievas aiziešanas, viņš ir novērojis vienu būtisku lietu – apkārtējie cilvēki izrāda viņam patiesu un sirsnīgu atbalstu, sūtot pozitīvu enerģiju, lai katru dienu Pauls justos labāk un nepārciestu vientulību.

 

Kā jau iepriekš teica Pauls, viņam ļoti pietrūka sievas gatavotais ēdiens mājās, un šobrīd nav neviena, kas to gatavotu. Tomēr viņš nedaudz smejās par šo situāciju, jo tagad viņam tiek piedāvāts ēdiens visur, un ledusskapis ir pilns ar dažādiem labumiem.

 

Dažādi cilvēki, arī no laukiem, pēc koncerta puķu vietā tagad uznes uz skatuves kādu gaļas gabalu.

 

Pauls ir ļoti pateicīgs un priecīgs par šādu cilvēku rīcību, kas ir tik rūpīga un atbalstoša.

3 krīzes periodi, kas var iestāties laulībā, un kā tos pārvarēt

Maestro piebilst, pasmaidot, ka viņš ir īpaši gandarīts par šādu cilvēku rīcību, jo ne katrs latviešu mākslinieks tiek lutināts ar tādu pašu uzmanību no tautas puses.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

 

Lasi vēl: Kāpēc naktī kategoriski vajadzētu izvairīties no pulkstenī skatīšanās: par to daudzi klusē, tomēr tas ir jāņem vērā

Lasi arī: 49 gadu vecumā aizgājis aktieris, kurš bija mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem

Pauls ir veltījis visu savu mūžu latviešu mākslai un mūzikai, un cilvēki to ļoti novērtē.

Novēlam Raimondam arī turpmāk labu veselību un izturību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment