49 gadu vecumā aizgājis aktieris, kurš bija mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem

Zaudējums ir liels – aktieris, ģimenes loceklis un draugs ir devies mūžībā tik jaunā vecumā. Viņa aiziešana ir atstājusi dziļu skumju sajūtu daudzu sirdīs.

 

Tieši pirmajās dienās un nedēļās pēc tuva cilvēka aiziešanas, cilvēks piedzīvo dziļas emocijas. Dažreiz var šķist, ka nekad vairs nebūs iespējams sajust laimi, un šis apgalvojums var izraisīt satraukumu un saglabāties ilgstoši gan tuvākajā, gan tālākajā laikā.

 

Garīdznieks uzsver, ka, kad tiek izteiktas spēcīgas emocijas, var šķist, ka atgriešanās pie “normālā” stāvokļa ir neiespējama. Laiks starp mi**anu un jaunu sākumu bieži ir ievērojams.

Apstrādājot sākotnējo šoku zaudējot mīļoto un atzīstot neatgriezeniskas izmaiņas mūsu dzīvē un perspektīvā, mēs ieejam ikdienas dzīves rutīnā, ko var salīdzināt ar attēlu, kurā trūkst nozīmīga gabala.

 

Franšīzes “Marvel Cinematic Universe” aktieris Kenets Mičels ir devies mūžībā.

 

Kanādiešu aktieris Kenets Mičels, kurš ir ieguvis popularitāti ar savām lomām filmās “Kapteine Mārvela” un “Zvaigžņu ceļš: atklājums”, mūžībā devies 24. februārī 49 gadu vecumā, pēc ilgstošas cīņas ar smagu Lu Geirga sl**ību. Ziņu par viņa aiziešanu paziņoja mākslinieka ģimene sociālajos tīklos.

“Ar smagu sirdi paziņojam, ka mūžībā aizgāja Kenets Aleksandrs Mičels, mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem,” paziņoja Mičela ģimene.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Keneta Mičela mantojumā bija vairāk nekā 25 ievērojami kino un televīzijas projekti, tai skaitā pazīstamie seriāli “Grejas anatomija” un “CSI Lasvegasa”.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment