Dzejniece Magone, iesaistot privātdetektīvu, atradusi, kur Rīgā dzīvo viņas kavalieris Toļiks. Kas vēl atklāsies?

Foto – ekrānuzņēmums

Vienā no TV šova “Slavenības. Bez filtra” sērijām Magone devusies savu kavalieri Toļiku meklēt uz Rīgu, jo viņai šķiet aizdomīgi, ka viņš pēdējā brīdī pārcēlis randiņu un teicis, ka esot sli*s.

Tomēr ar to visi pārsteigumi nebeidzas – veikalā, kurā viņš teicis, ka strādā – Krasta ielas “Depo”, tādu Anatoliju neviens nav ne redzējis, ne dzirdējis. Kādus vēl melus viņš sastāstījis?

Jātgādina, ka TV raidījums “Slavenības. Bez filtra” piedāvā ieskatu Latvijas slavenību ikdienas dzīvē, ļaujot skatītājiem iepazīt viņus ne tikai no skatuves vai ekrāna, bet arī kā privātpersonas. Šovs seko līdzi dalībnieku gaitām, attiecībām, priekiem un bēdām, atklājot gan pozitīvās, gan negatīvās puses viņu dzīvē.

Raidījuma dalībnieku vidū ir dažādu jomu pārstāvji – mūziķi, aktieri, sportisti, influenceri, uzņēmēji un citi. Katrs no viņiem stāsta savu stāstu, daloties ar pieredzi, kas skar gan profesionālo karjeru, gan privātās dzīves peripetijas.

“Slavenības. Bez filtra” nevairās no sarežģītām tēmām un atklātām sarunām. Raidījumā tiek skatītas tādas aktualitātes kā attiecību problēmas, ģimenes konflikti, karjeras grūtības, kā arī mentālās veselības jautājumi.

Šovs ir iemantojis popularitāti skatītāju vidū, jo piedāvā autentisku un necenzētu skatījumu uz slavenību dzīvi. Tas ļauj iepazīt šos cilvēkus no citas puses, ieraugot viņus kā parastus cilvēkus ar savām problēmām un priekiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

“Slavenības. Bez filtra” ir aizraujošs un atklāts raidījums, kas neatstās vienaldzīgu nevienu, kas interesējas par Latvijas slavenību dzīvi un vēlas uzzināt par to vairāk nekā redzams publiskajā telpā.

Kur ir Toļiks

Galu galā, kopā ar draudzeni Ilvu Magone dodas uz māju, kurā Toļiks dzīvo, taču tāda bēda, ka viņa nezina, kurā dzīvoklī. Tomēr, izvaicājot kaimiņus, vairākkārt aprakstot Toļika izskatu “jauns puisis, melniem matiem, kas vienmēr stāv gaisā”, no kaimiņiem abas uzzina, ka, iespējams, viņš dzīvojot šīs mājas 10.stāvā.

Foto – ekrānuzņēmums

Domāts darīts, abas kāpj liftā un brauc uz 10.stāvu. Izejot no lifta, priekšā ir slēgtas durvis, aiz kurām, visticamāk, ir dzīvokļi. Taču tajā brīdī nāk kāda sieviete, un abas jautā, vai gadījumā nepazīstot tādu jaunu puisi, melniem matiem, kas vienmēr stāv gaisā?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment