Mēģinot zaudēt nevainību ar bārā satiktu meiteni viņš(25) piedzīvoja šo!

 

Mēs nonākam viņas dzīvoklī, tikko ieejot pa durvīm viņa sāk mani skūpstīt un es tur stāvu kā tāds idiots. Es nekad neesmu skūpstījies un nezinu kā tas ir jādara. Viņa to noprot un saka, ka var man iemācīt.

Šajā mirklī esmu jau diezgan iekarsis un tajā pat laikā pie sevis domāju, ka visu taču sačakarēšu. Kādu brīdi skūpstoties, viņa novelk manas bikses, mans draudziņš jau ir piebriedis. Viņa mani paķircina ar mēli un tad sniedz orālo seksu. Es novelku viņas kreklu un mēģinu novilkt viņas krūšturi. Vārdos nevaru aprakstīt tās jūtas, kas mani pārņēma, ka tas beidzot ir noticis. Pēc neilga mirkļa es sāku just, ka kaut kas tek pa manu draudziņu. Es nesapratu līdz mirklim, kad sajutu to smaku. Viņa bija izvēmusies kamēr sniedza man orālo. Tā smaka un skats uz viņas vēmekļiem mani pārņēma un es izvēmos uz viņas galvas.

Es uzvilku savas, ar vēmekļiem pārklātās, bikses un skrēju uz vannas istabu mazgāties. Mēģināju nomazgāt sevi un savas drēbes, cik vien labi es spēju. Viņa, novilkusi visas drēbes, iekāpa pie manis dušā mazgāties un nepārtraukti atvainojās– es darīju tieši to pašu.

Es ātri nomazgājos, paķēru savas drēbes un izgāju no dzīvokļa kamēr viņa vēl bija dušā. Bija jau 3 no rīta un tā kā vilcieni negāja, devos mājup kājām.

Kad nokļuvu mājās devos mazgāties vēlreiz– nezinu, cik ilga tā bija. Par laimi bija sestdiena un mana ģimene gulēja. Es devos uz savu istabu un atslēdzos.

Pamodos no tā, ka mans telefons zvanīja, bet es nespēju pakustēties. Es vienkārši gulēju gultā ar aizvērtām acīm un milzīgām galvassāpēm. Viss ķermenis sāpēja. Kaut kad izdevās aizmigt un pamodos tikai pēc vairāk stundām. Es nomazgājos vēlreiz, atgriežoties istabā pamanīju 4 neatbildētus zvanus un duci īsziņu no vakardienas meitenes. Es neatceros, ka viņai būtu devis savu telefona numuru, nezinu kā viņa to dabūja. Īsziņās viņa turpināja atvainoties par notikušo un izteica vēlēšanos to visu kaut kā labot. Vēl joprojām neesmu atbildējis un īsti nezinu, ko man teikt.

Kā tu būtu rīkojies šādā situācijā? Ko tu atbildētu meitenei?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">boz</cite>

    Satiksimies, pavemsim….

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Tas, ka 25 g. puisis bija nevainīgs tas ir relatīvs jēdziens. Jo droši bija seks virtuāli un nevienu reizi vien. Var būt arī kaut ko piedzejojis vai izpušķojis šajā stāstā.Nevajag dzert, kad jamīlējas, īpaši vīriem, protams, ka arī sievietēm. Večiem no alus nestāv, sievietes var palikt stāvoklī & piedzemdēti bērnus ar attīstības traucējumiem, pēc tam maksājot pat to visu atlikušo dzīvi.

  • <cite class="fn">Maris</cite>

    Kas taa par milu bez fekalijam,pretigi,Ligo svetkiem veltita tema ?

  • <cite class="fn">Auns</cite>

    Satiktos skaidrā un ļautu viņai labot briesmīgo pirmo pieredzi.
    Bet vispār tīri jautri palasīt kā citiem gadās.

Leave a Comment