Zēns, kura māte mira no vēža, zaudē cīņu ar leikēmiju un izsaka skaudru pirmsnāves vēlmi

Pēc tam, kad ārstniecības metodes izrādījās neefektīvas, Filips izteica savu pirmsnāves vēlēšanos tikt apglabātam kopā ar mammu viņas zārkā, un zēna ģimene apņēmās šo vēlmi īstenot.

Filips nomira 2017. gada martā Londonas bērnu slimnīcā, bet viņa ģimenes izsludinātās kampaņas rezultātā tika saziedots 41 tūkstotis britu mārciņu, pietiekami, lai varētu zēnu apglabāt tā, kā viņš vēlējies.

Viņa tēvs, 40 gadus vecais Pjotrs Kvasnijs, izsacījis pateicību dāsnajai sabiedrībai par iespēju piepildīt mazā zēna vēlēšanos.

Lasi vēl: Viņš mira traģiskā nāvē, kad sieva bija stāvoklī, bet viņa ar vīra seju izdarīja neticamo

Viņš sacīja: “Mans mazais zēns ir aizgājis, man līdzās un man sirdī vienmēr būs tukšums, bet viņš nekad netiks aizmirsts un tiks vienmēr mīlēts.”

Pjotrs stāsta, ka viņa dēls apzinājies, ka drīz mirs, un izteicis sirdi plosošo vēlēšanos tikt apglabātam vienā zārkā ar savu mīļo māmiņu Agnešku, kura 33 gadu vecumā mira no vēža savā dzimtajā Vadovices ciematiņā Polijas dienvidos, kur viņa Pjotru apprecēja 2009. gadā.

Pēc diagnozes uzstādīšanas Filipam tika veiktas vairākas ārstēšanās procedūras, taču šī gada martā tika zaudētas visas cerības, un Filips saņēma tikai paliatīvo aprūpi.

Pateicoties līdzcilvēku un svešinieku atbalstam, tagad zēnu būs iespējams pārvest no Apvienotās Karalistes, kur viņš ar tēvu dzīvoja, uz Poliju, lai apbedītu kopā ar viņa mammu.

Filips pie mammas kapa, kur vēlas tikt apglabāts.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment