Zinātnieki paziņojuši, kuri ir paši “romantiskākie” augi. Jūs būsiet šokēti!

Vai ir iespējams atzīties mīlestību cilvēkam ar auga palīdzību? Protams, ka ir! Un Tokijas Universitātes zinātnieki ir noskaidrojuši, kuru augu aromāts ir vispiemērotākais romantiskai dāvanai.

Izmantojiet smaržas un aromātus, lai pateiktu savai otrajai pusītei, ko jūtat. Meklējiet, izmēģiniet un kombinējiet, lai izveidotu perfektu un noteikti visoriģinālāko mīlestības apliecinājumu. Katrā ziņā japāņu speciālistu viedoklis par pašiem “romantiskākajiem” augiem ir visnotaļ oriģināls.

Baziliks

Bazilikam kā augam ar neparastu garšu un aromātu ir sava romantiska nozīme. Joko Kamakuri, biologs un augu pētnieks norāda, ka, pievienojot ēdienam dažas no pikantajām un saldi smaržojošajām lapiņām, jūs padarīsiet to ne tikai romantisku, bet arī atklāsiet savam mīļotajam cilvēkam ēdiena patieso baudījumu.

Kliņģerītes

Augu valodā kliņģerīte nozīmē “prieks”. Kas var būt labāka dāvana mīļotajam? Kliņģerīti var pievienot tējai, bet tas ir pārāk ikdienišķi. Sataisiet savam mīļotajam cilvēkam vannu ar kliņģerīšu ziediem. Īpaša dāvana būs arī kliņģerīšu aromāta ziepes.

Timiāns

Garšaugu valodā timiāns nozīmē “mīlestību”. Kā labāk izrotāt dāvanu mīļotajam vai ļoti tuvam draugam? Jebkuriem svētkiem sagatavojiet sirsnīgu vēstuli vai pašu rokām darinātu kartīti un pievienojiet smaržīgu kaltētu timiāna zariņu. Saņēmējs noteikti priecāsies par šādu nebanālu un sirsnīgu dāvanu.

Lasi vēl: Top 5 profesionāļu dārzkopju padomi, kas jāzina ikvienam dārzniekam

Pačūlija

Pačūlijas apreibinošais aromāts ir ne tik daudz romantisks, cik vilinošs. Garšaugu valodā pačūlija simbolizē kaisli, pievilkšanu. Lai patiesi atraisītu auga īpašības, ieberiet nedaudz kaltētas pačūlijas spilvenā, uz kura guļat, vai īpašā maisiņā un nolieciet to sev blakus. Bagātīgais un pavedinošais aromāts sniegs jums īstu romantisku baudījumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment