Zivi un gaļu atkausēju 10 minūtēs. Vienreiz izmēģināju šo metodi un tagad tikai daru šādi

Svarīgs punkts:

No saldētā produkta nepieciešams izņemt iepakojumu, vienalga, vai tas ir maisiņš vai plastmasas paplāte – gaļai jābūt tiešā saskarē ar ūdeni.

Gaļai vajadzētu atkausēt apmēram desmit minūšu laikā. Lai šis process noritētu vienmērīgi, iesaku pēc pirmajām piecām minūtēm gaļas gabalu apgriezt otrādi.

Šīs atkausēšanas noslēpums ir tāds, ka cukurs palielina ūdens blīvumu un attiecīgi arī tā siltumvadītspēju. Tāpēc silts saldināts ūdens labāk nodod enerģiju saldētajam produktam un tādējādi to sasilda.

Lasi vēl: “Vienkārši ieberu un ej gulēt, bet no rīta pods būs baltāks par sniegu” – pārbaudu pazīstama santehniķa padomu!

Pēc desmit minūšu “saldās vannas” gaļa kļūst pietiekami mīksta, lai to varētu sagriezt vai sasmalcināt.

Atkausējot saldajā ūdenī gaļas krāsa, garša vai aromāts nemainās, bet cukurs darbojas kā gaļas dabiskās garšas pastiprinātājs!

Lasi vēl: Es uzzināju, kā 5 minūtēs notīrīt iekšējo stiklu cepeškrāsnī. Tas viss, pateicoties vienam trikam, kas ir atrodams katrā modelī.

Lūdzu, rakstiet, vai esat kādreiz izmantojis šo atkausēšanas metodi? Varbūt tev ir savi noslēpumi, kā to izdarīt ātrāk? Dalies komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment