Kādēļ cilvēki “izvēlētos” kļūt par homoseksuāļiem?

gay

Sabiedrībai patīk domāt, ka cilvēki izvēlas netradicionālu seksuālo orientāciju, bet, kāpēc lai kāds to darītu?

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gailis</cite>

    Vse Starki umrut!

  • <cite class="fn">Anna</cite>

    neizteikšos

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Neizvēlētos – man kā vīrietim vienkārši patīk sievietes. Un vīriešu kārtas radījumi seksuāli šķiet krietni nepievilcīgāki, ja ne pat neinteresantāki. Un kas attiecas uz šeit šai rakstā pausto demagoģiju, tad raksta autoram drīzāk ir bailes to pašam atzīt, nevis šaubas, ka to varētu atzīt kāds cits. Kaut kāds siekalaina pederasta rakstelis ar tendenci izraisīt lasītājos šaubas vai līdzcietību.
    Un, kas attiecas uz to, ka tie ir kaut kādi aiszspriedumi vai kaut kas tamlīdzīgs – pardon – pasaule n-tos tūkstošus un pat miljonus gadu ir dzīvojusi neapšaubot vīrieša un sievietes savienību un tagad kaut kādi garīgi slimi izvirtuļi pūlēsies mums iestāstīt, ka, redz – līdz šim tā ir bijusi nepareiza. Piedodiet – nepareizi ir viņi un ja to nesaprot un nevēlas saprast, bet turpina savu slimību un perversijas uztiept citiem, tad lai nebrīnās, ka viņus par to dauza.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Tu domā ko tu runā? Homoseksuāļi ir vienmēr pastāvējuši, bet viņus vienmēr ir nicinājuši, tāpēc nebija vēlmes to atzīt. Viņi ir savādāki, nevis nepareizi, tas ir tāpat kā cilvēks neizvēlās vai tu būsi labrocis vai kreilis, tā vienkārši ir.

      • <cite class="fn">Meh</cite>

        Manā skatījumā teikt, ka homoseksuāļi ir vienkārši citādāki, nevis nepareizi, ir tas pats, kas teikt, ka pedofīli u.tml. ir citādāki, nevis nepareizi. Protams, ka viņi visi ir pastāvējuši vienmēr, bet ir vērts padomāt kādēļ tādus cilvēkus nicina un neatzīst. Tas vienkārši nav pareizi. Ar cilvēku kaut kas nav kārtībā, ja viņam nav pareiza orientācija.

Leave a Comment