Vai atceries Dankanu Makleodu no seriāla Kalnietis? Apskaties, kā viņš izskatās tagad!

klanietis-dankans-makleods

Seriāls Kalnietis (Highlander) 90. gados bija iecienīts Latvijas skatītāju vidū.  Kalnieši– nemirstīgie, kurus nevar nogalināt, ne slīcinot, ne sadurot, ne nošaujot, bet gan vienīgi nocērtot tiem galvu.

Darbība notiek mūsdienās, bet tā kā Dankans bija 400 gadus vecs, ik pa laikam parādījās viņa atmiņas par pagātni. Viņš pastāvīgi cīnījās ar “ļaunajiem,” kuri gribēja viņam atņemt viņa spēku un dzīvību. Par nemirstīgo var kļūt tikai potenciālie nemirstīgie, kas miruši nedabiskā un vardarbīgā nāvē.
Nemirstīgo moto – Izdzīvos tikai viens! Seriāla pirmizrāde notika 1992. gadā, bet to beidza filmēt 1998. gadā.

Dankanu Makleodu atveidoja 1959. gadā, Anglijā, dzimušais Adrians Pols, kurš šobrīd jau ir 56 gadus vecs. Viņš ir filmējies arī daudzās citos seriālos un filmās, bet pazīstamākā ir Kalnieša loma, kas vēlāk tika pārveidota filmās(4 daļas). 1990. gadā viņš apprecēja aktrisi Meilaniju Polu, bet viņi izšķīrās 1997. gadā. Polam ir divi bērni ar viņa ilglaicīgo partneri Aleksandru Tonelli.

Šķirsti tālāk, lai redzētu, kā 56 gadus vecais aktieris izskatās tagad:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">janeks kants knab 2003jaunie laiki lv</cite>

    Esmu dankana makleods esmu kritusais policija kapralia v.v.v izpīditaja riga gaujas iela 3rota 1993gada no cinka zarka krita piemie uz dzelcela ka serfa delis ieguvu dzivibas .policija izstradaja mani noindet ar indzinieriju gadu needu piemeta ieroci policists bergmAnis aizpute un spidola pavilostas pasvaldiva 2005gada 3kartiga slepkaviba ar spilvenu iemidzinaja un inde gadu needy.es biju knab kandidats dazreiz dzirdu ko doma cileki tas bija iemesls slepkavibaij

Leave a Comment