Omītei izdevās aizvērt muti kādai nejaukai, notetovētai meitenei – jūs smiesieties!

advanced-style-ladies

Jauniešiem vienmēr patīk domāt, ka vecākās paaudzes nesapratīs viņus un tādēļ nosodīs.

Parasti, kad jaunieši tikko ir uztaisījuši sev tetovējumu, viņi baidās to parādīt saviem vecākiem (nemaz nerunājot par vecomāti un vecotēvu), jo parasti pretī tiek sagaidītas tikai negatīvas emocijas. Tieši tādēļ jauniešu attieksme pret vecāka gada gājuma cilvēkiem ir tāda, kāda tā ir šobrīd.

Šis notikums atgadījās parastā sabiedriskajā autobusā. Esam pārliecināti, ka šis stāsts uzjautrinās arī jūs, liekot paskatīties uz vecākiem cilvēkiem mazliet citādi.

Kādā karstā vasaras dienā blakus viena otrai autobusā atradās kāda ļoti mīlīga omīte un jauna meitene, kurai mugurā bija kleita ar plaši atkailinātu muguru. Teju viss meitenes ķermenis bija biezi noklāts ar tetovējumiem. Omīte ar ļoti lielu interesi tos uzmanīgi pētīja.

Lasi vēl: Tu neticēsi, cik stipra ir šī 77 gadus vecā omīte!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu stāsta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu.

  • <cite class="fn">Eternitys Child</cite>

    Jāciena ir visi, kuri nedara Tev neko sliktu, neatkarībā no vecuma. Un kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Omīte tikai nopētīja ar cilvēcīgu interesi, tas ir normāli, neko sliktu neteica, kamēr omītei netika normāli uzbraukts augumā. 🙂 Man patīk tetovējumi, bet esmu šoreiz omītes pusē.
    Šī stāstiņa nobeigums diemžēl ir ar tādu nelielu nicinājuma piedevu pret jauniešiem. Kā no augšas skatoties.

Leave a Comment