1. aprīļa dienas horoskops – kurš smiesies pēdējais?

AUNS

Lai gan apkārt virmos diezgan pozitīva gaisotne, lietas, kas tevi nomāc, neliks tev mieru. Ir vēlams laiku pavadīt pie dabas, lai varētu atgūt enerģiju un nomierināties.

VĒRSIS

Pārāk daudz domāsi par dažādiem iespējamiem iznākumiem. Ieteiktu vienkārši rīkoties, nevis tik daudz domāt, jo jādara jau tik un tā būs. Pieņem citu cilvēku viedokli!

DVĪŅI

Šodien būs jādara lietas ar sakostiem zobiem. Parādījušās dažas problēmas privātajā dzīvē, kuras biji noglabājis dziļi iekšā. Ir vērts šodien par tām runāt, lai pašam kļūtu vieglāk.

VĒZIS

Būsi diezgan egoistisks, jo sapratīsi, ka pārāk ilgi esi domājis par citiem. Ja paļausies uz savu intuīciju, šī diena ieliks saknes ļoti noturīgai nākotnei, kas solīs piepildīt sen lolotos sapņus.

LAUVA

Atsakies no visa negatīvisma, citādāk šodien sabojāsi attiecības ar tuviem cilvēkiem, un tas tev šajā laikā nav vajadzīgs. Uzzināsi lietas, kas jau sen visu būtu padarījušas vienkāršāku.

JAUNAVA

Izvēlēsies labāko variantu no piedāvātajiem – tas arī palīdzēs vairāk saprast, kur tu šobrīd “dodies”. Nevarēsi īsti saprast cilvēku nodomus, bet tajā nav nekā slikta.

Lasi vēl: “Es iemācījos dzīvot ar sievieti” – tas nav tas pats stāsts, par ko raksta romānos

SVARI

Pats sevi nevarēsi saprast. Kāds tevi nostādīs neērtā situācijā, kurā nezināsi, kā rīkoties. Tā ir tā pati situācija, kādā tu nostādi citus cilvēkus – šoreiz visu izjutīsi uz savas ādas.

SKORPIONS

Pārāk liela domāšana nenāks par labu, jo vari aizdomāties tik tālu, ka nezināsi, kas ir patiesība un kas – iztēle. Izvēles šodien noteiks to, kas tev ir patiešām svarīgs.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā būsi nostādījis nepareizās lietas – tas arī izmainīs tavu turpmāko darbību gaitu. Nedrīksti atļauties būt neapdomīgs, jo cilvēki tevi šodien vēros no malas un vērtēs.

MEŽĀZIS

Panākumi ir laba lieta, tomēr šodien tos nevienam nedrīksti grūst acīs. Vairāk iztēles darīs savu. Nedusmojies uz cilvēkiem, kuri nav gatavi darīt visu, kas ir ienācis tavā prātā.

ŪDENSVĪRS

Liksies, ka šodien vienkārši nespēj saprast citus. Un tā arī ir, jo šodien prāts ceļo pa pilnīgi citu pasauli. Iedomas šķitīs labākas par realitāti, un šodienai tas ir tieši laikā.

ZIVIS

Nevajag pārāk daudz “uzkundzēties”, jo nebūsi tas, kuram būs primārā teikšana. Gaidāma patīkama tikšanās, kas diezgan daudz lietas beidzot saliks pa pareizajiem plauktiņiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment