1.marta dienas horoskops – uzmani veselību!

1

AUNS Tev šodien dominēs dinamiskums un uzņēmība, tikai centies citus ar to neizbiedēt. Tavi talanti šodien liks par sevi manīt.

2

VĒRSIS Gribēsies mājas un mieru, kaut gan pilnīgi līdz galam to piepildīt nevarēs. Meklē mieru cilvēkos, ne konkrētās vietās.

3

DVĪŅI Nepārsteidzies ar nopietnu lēmumu pieņemšanu – šodien tas ir nevietā. Izbaudi vēdera priekus- tas gan būs tieši laikā.

4

VĒZIS Domā šodien par savu veselību – sportošana būs labākais variants. Būs jāpalīdz kādam, kurš nonācis grūtā situācijā.

5

LAUVA Neieurbies darbos līdz ausīm. Aizmirsīsi apkārtējo pasauli- pazaudēsi daudz ko no tā, kas tev ir. Domā ar galvu!

6

JAUNAVA Dažreiz kaut ko svarīgu var nolikt malā-tikai un vienīgi savā labā. Apdomā savus tuvākā mēneša plānus.

7

SVARI Šodien pievērsies mākslinieciskajām nosliecēm. Ir brīdis, kad tev ir jābūt vienam – pilnīgi bez neviena cita. Izslēdz telefonu!

8

SKORPIONS Veselība liks par sevi manīt. Attīsti kādu jaunu ideju – šodien radīsi pašas idejas sākumu-tikai nenoliec to malā!

9

STRĒLNIEKS Tas, ko uzskatīji par sīkumu, šodien parādīs sevi no īstās puses. Gatavojies diezgan lielām pārmaiņām- tas ir uz labu!

10

MEŽĀZIS Domās centies apceļot visu pasauli- pameditē vai kaut ko tādu. Sakārto savu dzīvi – uztaisi grafiku un seko tam!

11

ŪDENSVĪRS Šodien atpakaļ saņemsi tieši to, ko dosi citiem. Tā kā izdomā, kas ir tas, ko tu īsti vēlies. Romantika šovakar garantēta.

12

ZIVIS Izklaidējies! Tev jāatbrīvo savs prāts – apmeklē kādu jautru pasākumu vai vienkārši pavadi laiku ar draugiem. Vairāk viegluma!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment