10. aprīļa dienas horoskops – diena pārmaiņām!

AUNS Otrā dienas puse būs daudz produktīvāka nekā pirmā. Ikdienas darbi jau no rīta sagādās nevēlamas problēmas. Fokusējies uz svarīgiem, praktiskiem mērķiem.

VĒRSIS Rīta pusē nevajag riskēt ar izgāšanos, jo būs grūti visu zaudēto savākt kopā. Pasākumi, par kuriem domāji, ka tie noteikti izdosies, piedzīvos ļoti pārsteidzošus pavērsienus.

DVĪŅI Rīta pirmā puse nebūs pārāk iepriecinoša. Lai varētu normāli pavadīt dienu, būs jāpieņem jauni izaicinājumi un pašam jāizrāda iniciatīva.

VĒZIS Ja vēlies, lai tavs ieguldījums nes rezultātus, aizmirsti savu ego un ieklausies citu viedokļos. Tev šodien nezināma vide nenāks par labu, tādēļ neko krasu šodien nedari.

LAUVA Tev šodien būs ļoti grūti relaksēties. Nav tā labākā diena, lai uzsāktu ko jaunu un eksperimentētu ar nezināmo. Otrajā dienas pusē nododies svarīgiem darbiem!

JAUNAVA Ja runa ir par nopietniem projektiem, tiem būtu jāpieķeras tikai otrajā dienas pusē. Centies sevi ierobežot, nepakļaujies darbaholismam.

SVARI Šajā dienā par izklaidēm un priekiem aizmirsti, tev būs jāpievēršas nopietnām darīšanām. Pēdējā laikā pārāk daudz domā tikai par sevi – varbūt pietiks?

SKORPIONS Tev vajadzētu pārlikt iecerētās lietas, kas saistītas ar mācībām, komunikāciju, papīra darbiem. Šodien tavs prāts būs atbrīvojies, vari palaist garām svarīgas detaļas.

STRĒLNIEKS Iespējams, ka dienas sākums nebūs tas labākais. Ieplānotās lietas pēkšņi mainīsies. Un šādas izmaiņas tu nevari ciest. Svarīgas attiecības šodien beidzot nostirpināsies.

MEŽĀZIS Gudrākais ir noslēgt pamieru ar lietām tādām, kādas tās ir. Šodien tu būsi vērotājs no malas – daudz nebūs jādara, tikai jāvēro un jāanalizē.

ŪDENSVĪRS Ja nebūsi aizņemts, nejutīsies pārāk labi. Labāk ir būt nepārtrauktā darbībā, lai nepietiktu laika sevi šaustīt par nesen piedzīvotajiem pārdzīvojumiem.

ZIVIS Meklēsi, meklēsi un atradīsi iemeslus, kāpēc nejusties laimīgam. Pārāk daudz ņemsi lietas pie sirds, pārāk daudz domāsi – vienvārdsakot, ļoti emocionāla diena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment