10. janvāra dienas horoskops – pārliecinies un tikai tad dari!

1

AUNS Šodien vairāk domā par saviem sapņiem – prasi arī padomus draugiem, jo viņi šoreiz zinās labāk. Atpūta pirmajā vietā!

2

VĒRSIS Šodien Tev no sākta gala nāksies dzirdēt to pašu dziesmu, ko vienmēr. Padomā, vai šis, kas Tev ir, būs arī ilgtermiņā.

3

DVĪŅI Būs jāsaliek vairākas lietas kopā un jādara viss tā, it kā Tev būtu 5 rokas. Neaizmirsti arī papriecāties, arī sports nenāks par ļaunu.

4

VĒZIS Šodien būs vilšanās, ko nevajag uztvert pārāk nopietni. Telefona zvans šodien nesīs labas ziņas. Neļauj sev sabojāt garastāvokli!

5

LAUVA Šodien seko līdzi saviem izdevumiem. Izvērtē šā brīža situāciju un izlem, kas Tev ir svarīgāks. Šodien centies tā nenopietnāk.

6

JAUNAVA Neplānots gadījums šodien pagriezīs visu ar kājām gaisā. Paliec mierīga, lai visu varētu salikt pa plauktiņiem. Būs labas emocijas!

7

SVARI Virsū nāk slimība, iespējams, tāpēc dari visu, lai nesaslimtu. Būs jāsamazina sava aktivitāte, citādi nepietiks enerģijas.

8

SKORPIONS Pavadi kvalitatīvu laiku kopā ar saviem mīļajiem. Kāds no draugiem jūtas atstumts, tādēļ dari visu, lai pierādītu, ka tā nav.

9

STRĒLNIEKS Paņem dienu brīvu no saviem pienākumiem. Pabeidz iesāktus plānus, kas sagādā prieku tikai Tev!

10

MEŽĀZIS Šodien sajutīsies nostalģiski – un būs pat labi pakavēties atmiņās. Palīdzi citiem, cik vari un atpūties tā,kā sen esi pelnījis

11

ŪDENSVĪRS Mēģini palikt neredzams – nav nekādas jēgas šodien būt izlecējam. Padomā, kā izturies pret citiem- laiks mainīties.

12

ZIVIS Kad pieņem lēmumus, domā līdzi. Šodien sapratīsi, ka ej pa vienvirziena ceļu – atpakaļ skatīties vairs nav vērts!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment