10. novembra dienas horoskops – neuztrauc citus!

 

AUNS

1

Šodien tev kārtīgi jārūpējas par veselību – treniņš un veselīgs uzturs būs tieši laikā. Tajā, ko dari, vēlams ieguldīt vairāk laika, lai apdomātos.

VĒRSIS

2

Šodien tev apkārt būs cilvēki, kuri iedvesmo uz panākumiem. Izmanto savas zināšanas, lai palīdzētu citiem, tad viss pagriezīsies par labu tev.

DVĪŅI

3

Nejauc kopā darbu ar attiecībām. Tev ir jābūt skaidrībai par to, kurš un ko dara, citādāk sadrumstalotība tevi padarīs traku.

VĒZIS

4

Ļauj izpausties savam radošumam. Nāksies iziet slavas saulītē un parādīt citiem, uz ko es spējīgs. Neignorē padomus.

LAUVA

5

Ļoti maz kas izdosies tā, kā esi plānojis. Paļaujies uz straumi, lai tā aiznes tevi, kur tev jābūt, paša spertie soļi var novest pie neceļiem.

JAUNAVA

6

Fokusējies uz to, kas jāizdara tev un neraizējies par citu problēmām. Tev vajadzētu pārdomāt to, kā šobrīd dzīvo, bet tas nav steidzami.

SVARI

7

Fokusam ir jābūt vērstam uz iekšieni. Pastiprināti būs jātiecas pretī sevis izvirzītajiem mērķiem, citādāk var tikt sperts solis atpakaļ.

Lasi vēl: 8 ieteikumi, kā nepadoties un turpināt cīņu ar dzīvi

SKORPIONS

8

Tavas mājas ir tava pils, tādēļ vislabāk būs, ja darīsi to, ko no sirds mīli. Ja vērosi zīmes, tev pateiks priekšā, kas tevi sagaida.

STRĒLNIEKS

9

Pārsteigumi tev šodien nenāks par labu. Neaprunā savus plānus ar citiem – vienkārši kusties uz priekšu un atbildi tikai pats par sevi.

MEŽĀZIS

10

Ja padomāsi par senākajiem notikumiem, aizķersies kāda ideja, ko beidzot vari īstenot. Tikai nekrīti divreiz tajā pašā bedrē!

ŪDENSVĪRS

11

Pilnīga nodošanās darbam nesīs vēlamos rezultātus. Finansiālā situācija gan mazliet izsitīs no sliedēm.

ZIVIS

12

Šodien noteikti nedrīksti riskēt ar savu veselību – tā ir pamatīgi jāsargā. Vislabāk ir visu uzturēt minimāli – neko nevajad daudz un par daudz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment