10. oktobra dienas horoskops – uzstādi augstākus mērķus!

AUNS Nevar visu izdarīt vienā dienā, tādēļ to, ko esi izplānojis darīt, sadali pa ilgākiem laika posmiem. Būs vajadzīga pacietība.

VĒRSIS Nekas nenotiek tāpat vien – tev ir jāatrod tikai tas iemesls, kādēļ ar tevi tā ir atgadījies. Nesodi citus, pirms neesi paskatījies pats uz sevi.

DVĪŅI Diena nebūs no tām pozitīvākajām, grūti būs atrast, par ko priecāties. Noteikti šodien neslēdz derības – nav iespējas uzvarēt.

VĒZIS Prieks būs daudz, bet būsi reizē arī pārāk norūpējies par sīkumiem. Nostādi savas prioritātes, nevis akli šauj uz dullo.

LAUVA Ar nepacietību gaidīsi, ko tev atnesīs šodienas plāni. Būsi patīkami pārsteigts, šādu rezultātu pat nebūsi gaidījis (protams, labā nozīmē).

JAUNAVA Viss, kas ir dabūts viegli, tikpat viegli arī pazudīs. Piedod tiem, kuri darījuši pāri, nesatraucies par sīkumiem – tad varēsi atviegloti uzelpot.

SVARI Pastāvi par sevi, kāds tevi centīsies nolikt pie vietas. Tu pats zini, kur jutīsies labāk nekā tur, kur esi šobrīd – varbūt ir vērts riskēt?

SKORPIONS Nekas nelīdzināsies tam, ko šodien tev nāksies piedzīvot. Pozitīvās emocijas vīsies ar negatīvajām, tomēr ceļš no tā ārā būs jāatrod pašam.

STRĒLNIEKS Daudzi cilvēki centīsies nostāties pret tevi, tādēļ būs jāuzbūvē sev apkārt vairogs. Centies visu tik ļoti neņemt pie sirds. Tā būs vieglāk.

MEŽĀZIS Ja respektēsi citus, tad arī pats tiksi respektēts. Visa diena būs pēc principa “dots devējam atdodas”, tā kā labi padomā, ko pats vēlies sev.

ŪDENSVĪRS Būs negaidīti pārsteigumi, kas vainagosies ar neticamiem panākumiem. Daudz no sevis pats nebūsi gaidījis, tādēļ šī diena būs brīnumaina.

ZIVIS Neklausies tajā, ko citi runā aiz muguras – ir iemesls, kādēļ viņi tur ir. Tu pats labāk zināsi, kas tev ir vajadzīgs – pēc tā arī tiecies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment