10 šokējoši fakti par prostitūciju. Viss nav tik vienkārši, kā liekas

Kur tā saucamie “naktstauriņi” apkalpo savus klientus?

Viņu darbības apgabali ir ļoti plaši – sākot ar šosejas malām un apdzīvotiem apgabaliem, līdz pat visīstākajiem bordeļiem, kas maskējas zem nakts klubu nosaukumiem. Daudzas sievietes savus klientus apkalpo noīrētos dzīvokļos.

Kāda nozīme ir suteneriem?

Arī ar suteneriem viss nemaz nav tik vienkārši. Daži no viņiem ir klasiski reketieri, kuri paverdzina savas prostitūtas, bet vajadzības gadījumā aizsargā viņas no dažādiem nelabvēļiem. Lai vai kā, ir arī gādīgie suteneri (ja viņus par tādiem vispār var nosaukt). Ir zināms gadījums, kad suteners mierīgi dzīvojis vienā mājā kopā ar savu sievu un vairākām prostitūtām.

Kā darbojas bordeļi?

Publiskās mājas atrodas ļoti ietekmīgu cilvēku pakļautībā, tādēļ par tām zina visi, bet padarīt neko pret viņiem īsti nevar. Oficiāli šādus namus dēvē par naktsklubiem. Meitenes iznāk ārā, parāda sevi klientam, tad klients izvēlas vienu vai vairākas, kuras viņam patikušas, lai dotos ar viņām kopā uz numuriņu.

Vai šādiem naktsklubiem ir arī alternatīvas?

Ir vēl arī tā saucamie “saloni”. Tā ir vairāku dzīvokļu ķēde, kurā meitenes sagaida savus klientus. Nogribējušies vīrieši zvana dispečerei, kura sadala šos vīriešus pa istabiņām. Dispečeres šeit strādā kā menedžeri, un viņu galvenā doma ir ieinteresēt klientu. Šādā darbā pieņem tikai tādas sievietes, kuras labi pārzina valodas, jo “izpriecāties” parasti vēlas visdažādāko valstu pārstāvji.

Lasi vēl: Ieskaites Meksikā esošajā atvaļināto prostitūtu aprūpes mājā; Šeit viņas beidzot jūtas droši

Kā darbojas individuālās prostitūtas?

Meitenes, kuras strādā bez sutenera starpniecības, parasti sadarbojas vairākas kopā. Divas vai vairāk meitenes kopīgi īrē dzīvokli, kurā viņas dzīvo un apkalpo klientus. Reizēm gadās, ka sievietes šādos dzīvokļos dzīvo kopā ar saviem bērniem.

Cik maksā šādi pakalpojumi?

Pat vienā pilsētā šādas cenas var krasi atšķirties. Tas viss atkarīgs no meitenes dzīvesvietas un tā, uz ko viņa ir gatava iet. Orālais sekss ir vislētākais, jo no sievietes nepieprasa daudz darba, turklāt nav nekur tālu jābrauc, jo to var izdarīt turpat mašīnā. Protams, arī šāda pakalpojuma cenas variē līdz pat bezgalībai, bet parasti sākas ap 10 eiro.

Kā prostitūtas attiecas pret savu darbu?

Daudzām vieglas uzvedības sievietēm prostitūcija ir ļoti cienījams darbs. No sievietes prasmēm ir atkarīga viņas samaksa, protams, arī dzīves kvalitāte. Elitāras prostitūtas var atļauties sev iegādāties zīmola drēbes un pāris reizes gadā doties atpūsties citviet pasaulē. Diemžēl lielākai daļai sieviešu nav citas izvēles, kā doties piepelnīties šādā veidā. Parasti šādām nodarbēm sievietes pakļaujas, lai varētu pilnvērtīgi uzturēt savus bērnus.

Kas izmanto prostitūtu sniegtos pakalpojumus?

Katram klientam ir pavisam cita motivācija. Kādam vienkārši sen nav bijis seksa, kāds grib pamēģināt kaut ko jaunu, tad ir tādi, kuri vēlas pārgulēt ar pēc iespējas vairāk sievietēm. Turklāt vīrieši nāk no visdažādākajiem sociālajiem slāņiem.

Cik bieži gadās, ka prostitūtas pārstāj šo biznesu?

Reti kad sievietes, kuras reiz bijušas prostitūtas, spēj pavisam pārtraukt šo darbu. Viss tādēļ, ka šajā amatā var dabūt daudz vairāk nekā, piemēram, strādājot birojā. Turklāt nav nepieciešama izglītība. Strādāt par prostitūtu ir daudz vieglāk nekā gūt panākumus citās jomās.

 

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment