10 šokējoši masāžas terapeitu noslēpumi. Tu nekad pats neiedomātos…

1. Esmu masāžas terapeits. Mana saderinātā nemaz nezina, ka patiesībā es veicu masāžas kailiem pacientiem ar “laimīgiem nobeigumiem”.

2. Esmu strādājusi par masāžas terapeitu jau 4 gadus, bet joprojām ķiķinu, kad mani klienti vaid un izdveš skaņas, kamēr viņus masēju.

3. Es esmu masāžas terapeite un dažreiz, kad mans klients ir izskatīgs puisis, es visu laiku esmu uzbudināta. Dažreiz pieķeru sevi drīzāk aptaustām viņa ķermeni, nevis masējam to.

4. Es esmu izmācījies par masāžas terapeitu, bet nevaru sākt strādāt savā sfērā, jo manai draudzenei ir uzticības problēmas. 4 gadu mācības un 9 mēnešu klīnikas prakse izieta veltīgi.

5. Esmu masāžas terapeite un reiz man nācās sniegt masāžu puisim, ar kuru man bija vienas nakts sakars. Pāru sesijā, kur viņš bija ar savu pašreizējo draudzeni.

6. Vislabākā masiera profesijas daļa ir dzirdēt kā sievieškārtas klientes klusi vaid, kamēr mani pirksti maigi slīd gar viņu krūšu sāniem…

7. Labs masiera profesjas aspekts ir iespēja nosnausties uz masāžas galda laikā starp klientiem.

8. Masāžas terapeita darbs nogalinājis manu dzimumtieksmi. Man tagad liekas pārāk savādi tas, ka kāds pieskaras manai mugurai.

9. Esmu masāžas terapeits un nekad neesmu darījis neko nepiedienīgu ar klienti-sievieti… Bet vienmēr fantazēju par to.

10. Esmu masāžas terapeits un dažreiz palaižu klusu, bet ļoti smirdīgu pirdienu, kamēr klients guļ ar seju lejup.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment