10 trakākās lietas, ko cilvēki ir darījuši naudas dēļ. Cik izmisušam jābūt?!

2. Ja tā padomā, tad tas, ka es pavadīju darbā 9 stundas dienā, 5 (dažreiz vairāk) dienas nedēļā, 50 nedēļas gadā, 45 gadus no dzīves, ir diezgan traki.

3. Staigāju pa geju bāru (esmu heteroseksuāls) apakšveļā, reklamējot transvestītu šovu, kam bija jānotiek vēlāk tajā vakarā. Es ļāvu viņiem pirkt sev dzērienus un likt naudu manās apakšbiksēs, kamēr viņi aiztika manu locekli. Man bija 18 gadu. Es devos mājās ar 1500 dolāriem tikai pēc 3 stundu darba. Biju tik priecīgs, ka man pat bija vienalga, kā es tos ieguvu.

Lasi vēl: Miljonāru ēšanas paradumi: lūk, kas tev jāizmaina uzturā, ja gribi kļūt bagāts

4. Universitātē kāds puisis samaksāja man 100 dolārus, lai es mācītos viņa istabā. Man nebija jāpalīdz mācīties viņam vai kas tāds, viņš vienkārši domāja, ka viņam arī būs motivācija mācīties, ja viņš redzēs mani to darām.

5. Mācījos koledžā.

6. Mana māsa kādreiz man maksāja 10 centus minūtē, lai es kalpotu kā viņas personīgais kāju paliktnis, kamēr viņa skatījās TV.

7. Es ļāvu medicīnas pētniekam manī injicēt sālsūdeni, lai pārbaudītu, cik daudz sāpju es jutīšu. Divreiz.

8. Es biju piedzēries un kaut kāda iemesla pēc blandījos pa karaokes bāru Sidnejā. Divas sievietes, kurām bija pāri 30, pienāca pie manis un teica, ka viņām vajadzīgs striptīza dejotājs savas draudzenes dzimšanas dienai un ka viņas man samaksās 200 dolāru. Es devos viņām līdzi uz spoži izgaismotu karaokes telpu, kurā sēdēja 15 – 20 sievietes. Es izģērbos, dziedāju Radio Gaga, ļāvu viņām sevi fotografēt, sniedzu runu un tad aiztinos no turienes, cik ātri vien spēju.

9. Lai varētu samaksāt par mācībām, es universitātē agrāk zagu mācību grāmatas un pārdevu tās saviem klasesbiedriem. Man šķita, ka tas ir noziegums bez upuriem, jo grāmatu cena bija absurda.

10. Piektajā klasē mans brālis pieņēma 20 dolārus no kāda zēna, lai viņš varētu brālim iedurt rokā ar dakšiņu. Šis bērns droši vien dzīvē tālu tiks.

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment