Šī 10-gadīgā meitene gribēja veidot attiecības ar pretējo dzimumu – lūk, kāds bija viņas pamatojums!

378CF69200000578-3756598-image-a-9_1472054723804

Mūsdienās bērni jau agrā vecumā sāk mainīties, un šī meitenīte tam ir spilgts pierādījums – to, vai tas ir labi/slikti ir diskutējams jautājums. 

10-gadīgā meitenīte savai skolai uzrakstīja vēstuli, jautājot atļauju veidot attiecības ar pretējo dzimumu pēc tam, kad viņas skolotāja bija to stingri aizliegusi, sakot, ka šajā vecumā bērni ir vēl par jaunu, lai ko tādu darītu.

Una (10-gadīgā meitene) bija pat izdomājusi veselu sarakstu ar pamatojumiem, kādēļ attiecības šādā vecumā ir normālas.

Viņa saka, ka ir pilnīgi pārliecināta, ka bērniem šādā vecumā var būt attiecības, un tas, ka tās tiek aizliegtas, ir kaut kas briesmīgs.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu vēstuli, ko meitene uzrakstīja skolai!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">z</cite>

    Vēstules tulkojums ir drausmīgs!

  • <cite class="fn">nemaz smieklīgi</cite>

    vēl briesmīgāk ir bērnu iedomas spēlēt pieaugušos; kur viņu bērnība.. kas notiek ar bērniem; vai vecāki galīgi aptrakuši un nemāca bērnus???

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tīrais pufelis –`10 .gadīga meitene ar palaistuves instinktiem un uztveri nav spējīga ko tik sakarīgu uzrakstīt…krupenes vietā rakstījis pieaugušais. Jo ātrāk sabojās jaunatni un degradēs ,jo fiksāk un vienkāršāk tos plebejus pakļaut.

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    tas ir pēc ārzemju filmu scenārija ,kad koledžās sākas jauns mācību semestris jaunekļi cenšas noskaidrot ,kurš ar kuru meiteni ir pārgulējis ,un kuru iesaka draugam šajā vakarā ,bet rītvakar ar to un to . Tad nav ko brīnīties par kaut kādu morāli …….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    pareizi esat sapratuši, taču ir tur vēl kaut kas., Mūs cenšas iemācīt.ka cilvēkam nekas cits dzīvē nav paredzams, kā tikai ēst, gulēt vairoties un, protams, strādāt kāda labā, pa starpu, protams, izbaudot emocijas.. Un jo agrāk , jo labāk, jo tad nesteigsies izzināt pasaules noslēpumus, veikt atklājumus un radīt izgudrojumus, saprast procesus un to, kā ar mums manipulē.

Leave a Comment