13. decembra dienas horoskops – palīdzība nenāks par ļaunu!

1

Nevajag pretoties tam, ko patiesībā vēlies darīt. Būs daži izaicinājumi, kas prasīs no tevis vairāk, nekā būsi domājis.

2

Nestreb karstu – tu nezini vēl visus faktus. Atceries, ka pagātne ir jāatstāj tur, kur tā ir – tā būs vieglāk dzīvot.

3

Par daudz satraukumu galīgi atņems tev dzīvesprieku. Sapratīsi, ka kaut kas ir izslīdējis cauri pirkstiem – vajadzēja rīkoties agrāk.

4

Mainīgās domas ir saistītas ar citādākajiem dzīves apstākļiem – tas ir normāli. Par daudz nesaceries, jo vēl nekas līdz galam nav skaidrs.

5

Neturi aizvainojumu – tas dara pāri tikai tev. Šodien cilvēki gribēs ar tevi salīgt mieru, varbūt tam tiešām beidzot pienācis laiks.

6

Nedomā daudz par to, kas neizdevās. Tā vietā tagad stāv daudz labāks variants. Būs jāiegulda, bet tas ir to vērts.

7

Nekreņķējies, ka nespēj atrast dzīves līdzsvaru. Ja vairāk sevi iemīlēsi, tad pavērsies plašāks skatījums uz nākotnes mērķiem.

Lasi vēl: Smelies iedvesmas devu ziemai: 10 citāti, kas motivēs tevi dzīvot pa īstam!

8

Neviens tev nelika to darīt, pats vien esi pie vainas. Būs jauna tikšanās, kas rezultēsies pilnīgi apgrieztā dzīves situācijā.

9

Neturi aizvainojumu uz tiem, kuri tevi izmet no savas dzīves. Atbrīvo prātu un esi tur, kur tevi gaida – tas ir to vērts!

10

Pārāk liela sapriecāšanās var izraisīt pretējo efektu – neko nevajag uztvert par pašsaprotamu, citādi tas viegli izslīdēs caur pirkstiem.

11

Pārdomā trīs reizes to, ko taisies darīt. Neesi ievācis pietiekami daudz informācijas, lai varētu droši doties pretī nezināmajam.

12

Apdomāšanās par aizgājušo būs tieši vietā, jo tas ļaus saprast tavas tagadējās kļūdas. Nespried sliktu par cilvēkiem pēc pirmā iespaida.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment