14. jūnija dienas horoskops – pārkāp pāri pats sev!

1

AUNS Ja nedomāsi līdzi pie savas veselības, vari noķert kādu hronisku kaiti. Šodien nemēģini atrast attaisnojumus veicamajiem pienākumiem- nekur neaizbēgsi!

2

VĒRSIS Vari paļauties uz to, ka šodien citi būs gatavi tev palīdzēt. Nemanot varēsi izpaust ļoti privātu informāciju, tādēļ šodien noteikti domā pie tā, ko runā.

3

DVĪŅI Paskaties labāk uz avotu, no kura nāk baumas, pirms sāc tam ticēt. Ja nebūsi tiešs par savām jūtām, šodien var izjukt ilgi veidotas attiecības.

4

VĒZIS Pārliecinies, ka cilvēks, ar kuru esi, jau nav savu sirdi kaut kur atstājis. Šodien tu nevienam nedrīksti aizdot naudu, ja vispār kādreiz vēlēsies to saņemt atpakaļ.

5

LAUVA Pārmaiņas mājas dzīvē šodien visu var sagriezt ar kājām gaisā. Tev ir nepieciešama jauna vieta, kur sakārtot savas domas – miers un pacietība šodien nenāks par ļaunu.

6

JAUNAVA Labāk klusē par saviem plāniem, kas vēlāk tev var ienest naudu. Pārāk nedusmojies uz ģimenes locekļiem, viņi nav vainīgi pie tava sliktā garastāvokļa.

7

SVARI Pārpūle un neuzmanība tev šodien nāks tiešām par ļaunu. Romantiskas tikšanās, šķiet, salabos visas tavas problēmas. Tikai atceries, ka ar citu sirdīm spēlēties nevajag.

8

SKORPIONS Iegūsi ļoti vērtīgu pieredzi no tā, ko pats būsi centies sasniegt. Tavs ieguldītais darbs šodien tiks novērtēts, kas arī dos motivāciju turpmākajiem centieniem,

9

STRĒLNIEKS Uzplauks romantika, ja pavadīsi laiku kopā draudzīgā kompānijā. Cilvēki nesapratīs tavas vajadzības, tādēļ tev būs šodien jābūt daudz tiešākam.

10

MEŽĀZIS Nevajag šodien par ātru nosodīt. Tev ir jāiziet no mājas un jāizklaidējas, lai atbrīvotos no stresa. Pārmaiņas būs lielas, tomēr atceries, ka tev tas pašam nāks par labu.

11

ŪDENSVĪRS Šodien sastapsi kādu īpašu cilvēku, ja nenovirzīsies no sava grafika. Problēmas ar sieviešu dzimumu – šāda veida komunikāciju labāk atstāt uz citu dienu.

12

ZIVIS Ļauj draugiem paraudāt uz tava pleca un pasūdzēties par to, cik ir grūti. Savas problēmas tev šodien ir jānoliek malā, jābūt egoistam pret sevi un jārpējas par tuvajiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment