15. februāra dienas horoskops – diena, ko veltīt ģimenei!

1

AUNS Šodien tev nevajadzētu uzsākt neko jaunu. Dienas beigās noteikti dabūsi to brīvību, par kuru tik ilgi esi sapņojis.

2

VĒRSIS Limitē šodien visu – naudu, ēdienu, izklaidi un kontaktus. Tevi kāds centīsies mācīt, bet nepakļaujies provokācijām.

3

DVĪŅI Ja mācēsi discilpinēt pats sevi, vakarā atklāsi dažādas vērtīgas iespējas. Nepērc neko, kas nav tavā nepieciešamo lietu sarakstā.

4

VĒZIS Vakarā varēsi likt lietā savu ideālo intuīciju. Labs laiks, lai atpūstos un relaksētos. Sakopo savas domas un izplāno tālāko darbību.

5

LAUVA Tev savs prāts ir jānovērš no stresa pilnām aktivitātēm. Nav labs laiks jauniem projektiem, bet laba diena finansiāliem lēmumiem.

6

JAUNAVA Centies nepalikt vienatnē. Pavadi laiku ar tiem, kuri zina, kā tev palīdzēt sakārtot nākotni. Šodien patīkamas telefonsarunas.

7

SVARI Šodien prāts kavēsies pie pavisam neparastiem lēmumiem. Neuzliec sev uz kakla pārāk daudz – lai nav tā, ka nevari noturēt.

8

SKORPIONS Tev šodien attīstīsies garīgais stāvoklis. Uzmanību pievērs izglītībai, lai nepaliek parādi. Jo ātrāk sāksi, jo ātrāk pazudīs uztraukumi.

9

STRĒLNIEKS Neuztraucies par to, kā izvērtīsies katra situācija. Būs bīstami momenti, bet tev nav uz to šodien jākoncentrējas.

10

MEŽĀZIS Pats sev šīs dienas laikā uzstādīsi noteikumus, kuriem vakarā varēsi vairs nepakļauties. Uzmani savus tuvos cilvēkus!

11

ŪDENSVĪRS Svarīgas lietas runā pirms vakara. Vari sekot savai intuīcijai, tā šoreiz nepievils. Centies palīdzēt saviem draugiem.

12

ZIVIS Nesakārtotas lietas risini pa dienu. Būs viegli veidot romantiskas attiecības. Nevajag būt iedomīgam, tas slikti beigsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment